Libnet.ro
UNICEF

19:17

E ca si mort... Din pacate, Oana Lis a facut anuntul trist: Da, este vorba de fostul primar Viorel Lis...

B1 B1,
E ca si mort... Din pacate, Oana Lis a facut anuntul trist: Da, este vorba de fostul primar Viorel Lis...

Desi Oana Lis a promis ca-i va fi alaturi sotului sau la bine si la rau, se pare ca vedeta se comporta de parca el nu ar exista. Potrivit celor mai noi informatii aparute in lumea mondena, sotia lui. continuă pe B1

Suferinta a luat sfarsit... Oana Lis a facut anuntul trist.... Din pacate, medicii au decis: Fostul primar Viorel Lis...

Oana Lis trece printr-o perioada grea, dupa ce starea e sanatate a sotului ei s-a agravat. Fostul edil al Capitalei a fost operat in urma cu ceva timp si comunica din ce in ce mai greu, dupa cum spunea recent.

Suferinta a luat sfarsit... Oana Lis a facut anuntul trist: Din pacate, medicii au decis: Fostul primar Viorel Lis...

Oana Lis trece printr-o perioada grea, dupa ce starea e sanatate a sotului ei s-a agravat. Fostul edil al Capitalei a fost operat in urma cu ceva timp si comunica din ce in ce mai greu, dupa cum spunea recent.

Totul s-a sfarsit... Din pacate este vorba de fostul primar Viorel Lis: Oana Lis tocmai a facut anuntul trist...

Viorel Lis are probleme de sanatate tot mai grave, fostului primar al Bucurestiului fiindu-i foarte greu sa articuleze cuvintele si merge greoi. Lis a stat cateva saptamani in spital, dupa ce a suferit un.

Din pacate, totul e adevarat... Oana Lis tocmai a facut anuntul trist: Este vorba de fostul primar Viorel Lis...

Viorel Lis a trecut prin clipe grele la inceputul acestui an, atunci cand a suferit un accident vascular cerebral. in acele momente, alaturi de fostul edil al Capitalei a fost in permanenta sotia lui,.

Ce TRAGEDIE... Medicii au facut anuntul trist: Din pacate e vorba de Anca Pandrea, sotia regretatului Iurie Darie...

Vaduva lui Iurie Darie,Anca Pandrea, a ajuns, recent, la spital, din cauza unor probleme cu inima. Anca Pandreasi-a mintit prietenii ca e la sora sa, ca sa nu-i mai ingrijoreze. N-am mai vrut.

Anuntul trist a fost facut: Da, din pacate e vorba de indragitul Stefan Banica jr...

Stefan Banica jr are probleme in afaceri. Firma prin care acesta isi desfasoara activitatile din domeniul artistic inregistreaza datorii uriase la stat, potrivit evz. ro. Datele de la Ministerul.

Masinile diesel, interzise oficial! Comisia Europeana a facut anuntul: Situatie fara precedent in Romania...

Tot mai multe voci vorbesc despre disparitia masinilor diese. Deja autoritatile din mai multe orase au anuntat ca vor interzice circulatia autovehiculelor pe motorina, iar comisarul european pentru piata.

Din pacate, e vorba de o veste trista: Andreea Marin, din nou in lacrimi...

Andreea Marin a avut parte de o surpriza din partea uneia dintre admiratoarele sale de pe retelele de socializare. Vedeta de televiziune a primit de la admiratoarea sa un tricou cu un imprimeu care are.

SOC iN LUMEA TEATRULUI! Din pacate, este vorba despre marea actrita Ileana Stana Ionescu (FOTO)

Legendara actrita Ileana Stana Ionescu a ales sa se retraga din teatru fix cand implineste 82 de ani. De asemenea, Doamna comediei romanesti a cerut sa fie scoasa din toate pieselein care joaca.

Din pacate, trupul Biancai Dragusanu a cedat... Tragedie in lumea mondena: Vedeta a fost batuta cu bestialitate si...

Bianca Dragusanu are un trecut amoros foarte tumultos. inainte de a deveni celebra, aceasta a trecut printr-o experienta extrem de traumatizanta, ajungand pe patul de spital din cauza unui barbat foarte gelos s.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 19:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )