Libnet.ro
UNICEF

13:15

E ca si mort! OANA LIS a facut anuntul trist: Din pacate e vorba de fostul primar VIOREL LIS...

B1 B1,
E ca si mort! OANA LIS a facut anuntul trist: Din pacate e vorba de fostul primar VIOREL LIS...

Oana Lis ar fi flirtat cu barbati insurati, iar sotia unuia dintre ei a descoperit conversatii deocheate. Aventura Oanei Lis a avut loc in timpul vacantei de la malul Marii Negre. Flirtul vedetei s-a. continuă pe B1

Ce DRAMA... Fanii sunt in lacrimi! Medicii au facut anuntul trist: Din pacate e vorba de celebrul Giani din Las Fierbinti...

Constantin Dita, actorul care il interpreteaza pe Giani, in serialul Las Fierbinti, s-a confruntat recent cu probleme de sanatate. Cu toate acestea, celebrul actor a declarat ca aceste probleme nu vor.

Suferinta s-a sfarsit... Oana Lis a facut anuntul in lacrimi: Da, din pacate e vorba de fostul primar Viorel Lis...

Oana Lis si Viorel Lis sunt pusi in dificultate de problemele care tot apar in viata lor. Dupa ce Viorel a fost operat si a fost internat o perioada lunga de timp in spital, problemele nu s-au terminat. El.

Da, e adevarat... Medicii au facut anuntul trist, CRISTI BORCEA e in stare de soc: Din pacate fosta sa sotie MIHAELA BORCEA...

Detalii nestiute din trecutul Mihaelei Borcea, fosta sotie a lui Cristi Borcea, au iesit la suprafata! Ea marturisit ca in trecut a avut de infruntat probleme grave de sanatate. Pe langa.

Anamaria PRODAN, de urgenta la SPITALl! Din pacate, medicii au facut ANUNTUL TRIST: Era transfigurata. Arata cumplit, de nerecunoscut

Anamaria Prodan a ajuns la spital, dupa ce i s-a facut rau in propria masina. Aceasta incerca sa mearga singura la spital, fiindca nu se simtea in apele ei. insa, cunoscuta impresara nu a mai ajuns acolo,.

Din pacate e adevarat: Fostul primar Viorel Lis... Sotia sa, Oana Lis, a spus deja ce va face ca vaduva...

Oana Lis a fost alaturi de sotul ei, Viorel, atunci cand a fost internat in spital, dar fiindca starea lui de sanatate se inrautateste ea se gandeste la momentul in care fostul primar nu va mai fi printre.

Cristiano Ronaldo, CADOU EMOTIONANT facut unui copil din Romania de ziua lui (FOTO)

Superstarul Cristiano Ronaldo i-a facut unui copil din Romania un cadou extraordinar. Luni dimineata, pe 5 noiembrie, ziua in care David Vissa a implinit 10 ani, fotbalistul lusitan i-a oferit pustiului roman.

S-a intamplat... Gata, a fost finalul: Oana Lis, in hohote de plans: Din pacate fostul primar Viorel Lis...

Oana si Viorel Lis trec prin clipe grele, din cauza problemelor de sanatate care il chinuie pe fostul primar al Capitalei. Dupa ce a suferit un atac cerebral si a stat in spital o perioada lunga de timp,.

Ce anunt a facut Reghecampf imediat ce Anamaria a ajuns de urgenta la spital! Din pacate, e adevarat!

Ce anunt a facut Reghecampf imediat ce Anamaria a ajuns de urgenta la spital! Sotiei lui i s-a facut rau pe strada si a fost nevoie de interventia medicilor. Citeste mai mult.

TRAGEDIE in lumea sportului: A intrat in coma! Din pacate sportivul nu a rezistat

Sam Ballard, un fost jucator de rugby a murit la doar 28 de ani, din cauza unor probleme grave de sanatate care l-au marcat in urma cu opt ani, cand sportivul a facut un gest extrem. Sam Ballard a mancat un.

Medicii au dat VERDICTUL CRUNT! Din pacate, Daniela Crudu ...

Daniela Crudu a trecut printr-un cosmar in urma cu doua saptamani dupa ce a petrecut intr-un club alaturi de cativa prieteni. Vedetei i s-ar fi facut foarte rau dupa ce a baut un singur pahar care con.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )