Libnet.ro
UNICEF

14:45

Oana Lis, in hohote de plans, tocmai a facut anuntul trist: Din pacate fostul primar Viorel Lis...

B1 B1,
Oana Lis, in hohote de plans, tocmai a facut anuntul trist: Din pacate fostul primar Viorel Lis...

Viorel Lis are probleme de sanatate tot mai grave, fostului primar al Bucurestiului fiindu-i greu sa articuleze cuvintele si merge greoi. Lis a stat cateva saptamani in spital, dupa ce a suferit un atac. continuă pe B1

E ca si mort... Din pacate, Oana Lis a facut anuntul trist: Da, este vorba de fostul primar Viorel Lis...

Desi Oana Lis a promis ca-i va fi alaturi sotului sau la bine si la rau, se pare ca vedeta se comporta de parca el nu ar exista. Potrivit celor mai noi informatii aparute in lumea mondena, sotia lui.

Si-a dat ochii peste cap si... Finalul dureros a sosit: Oana Lis a facut anuntul trist despre fostul primar Viorel Lis...

Viorel Lis trece in continuare prin momente cumplite dupa accidentul vascular cerebral. Dupa anuntul disperat facut chiar de catre sotia sa, Oana, care a vorbit despre starea precara a fostului edil, nu.

Din pacate renunta la cantat... Smiley a facut anuntul trist: Ce se intampla cu Vocea Romaniei...

Cunoscutul cantaret Smiley a luat o pauza de la proiectele sale musicale si s-a dedicat meditatiei intr-o atmosfera tropicala. intreaga scena a fost filmata si a devenit virala pe pagina de Facebook a.

Din pacate, renunta la cantat... Smiley a facut anuntul trist: Ce se intampla cu Vocea Romaniei...

Cunoscutul cantaret Smiley a luat o pauza de la proiectele sale musicale si s-a dedicat meditatiei intr-o atmosfera tropicala. intreaga scena a fost filmata si a devenit virala pe pagina de Facebook a.

Da, medicii au facut anuntul trist: Boala lui Mihai Bendeac e incurabila... Cum a reactionat actorul...

Boala de care sufera Mihai Bendeac. Actorul a vorbit pentru prima data despre problemele pe care le are, dar si despre decizia luata in urma cu 15 ani, aceea de a renunta la religia ortodoxa. Mihai Bendeac se.

Cele mai negre temeri s-au adeverit... Oana Lis a confirmat chiar acum totul: Din pacate e vorba de fostul primar Viorel Lis...

Oana Lis are grija de sotul ei, care a suferit o operatie de colecist, dar si un atac cerebral. Acum sase ani, un cadou macabru, din partea unui fan, avea sa-i aduca numai ghinioane cuplului Viorel Lis 74 de.

Oana Lis, in LACRIMI, A CONFIRMAT vestea! S-A STINS UN iNVINGATOR. Doliu in Romania (FOTO)

Oana Lis a distribuit stirea conform caruia o persoana cunoscuta, care se lupta cu o maladie mortala, a pierdut lupta cu viata. Este vorba despre alergatorul Robert Cadar, care a murit la doar 40 de ani,.

Din pacate, totul e adevarat... Oana Lis, SFASIATA DE DURERE! S-a stins un invingator (FOTO)

Oana Lis a avut lacrimi in ochi, dupa ce a aflat o veste foarte trista. O persoana cunoscuta, care se lupta cu o maladie mortala, a pierdut lupta la viata. indurerata, sotia fostului edil al Capitalei a.

E doar o CHESTIUNE de TIMP! Fanii lui Michael Schumacher sunt in stare de SOC: Fiul sau tocmai a facut ANUNTUL DEVASTATOR...

Fanii fostului mare pilot de Formula 1 Michael Schumacher primesc o veste importanta. Presa italiana scrie ca Mick Schumacher, fiul de 19 ani al lui Michael, este foarte aproape de a face pasul spre Formula 1.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )