Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ramas bun Viorel... anuntul trist a fost facut chiar de OANA LIS: Din pacate fostul primar VIOREL LIS...

B1 B1,
Ramas bun Viorel... anuntul trist a fost facut chiar de OANA LIS: Din pacate fostul primar VIOREL LIS...

Oana Lis a dezvaluit ca in trecut a suferit atat de mult si a fost atat de complexata din cauza kilogramelor in plus, incat s-a gandit sa-si puna capat zilelor. in primul rand aveam momente cand. continuă pe B1

Ramas bun VIOREL... Gata, s-a terminat: Oana Lis a facut anuntul TRIST... Fostul primar VIOREL LIS...

Intr-o emisiune TV, Oana Lisa recunoscut ca a trecut prin momente extrem de grele. Complexata de kilogramele in plus, exact in perioada in care Viorel Lis a suferit un accident vascular cerebral, Oana Lis a.

Din pacate anuntul trist a fost facut! OANA LIS a izbucnit in hohote de plans: Fostul primar VIOREL LIS...

Oana Lis a dezvaluit in urma cu cateva luni ca Viorel Lis are probleme de sanatate tot mai grave. Lis a stat cateva saptamani in spital, dupa ce a suferit un atac cerebral. in tot acest timp, sotia sa,.

O noua drama ZGUDUIE muzica populara romaneasca! Din pacate chiar Ionut Dolanescu a facut anuntul TRIST: Ce i-a spus inainte de a muri...

Muzicapopulara romaneasca este tot mai trista in ultima vreme. IonutDolanescu a dezvaluit in premieracare au fost ultimele cuvinte pe care tatal sau le-a rostit inainte de moarte.

Din pacate, medicii au facut ANUNTUL TRIST: indragitul actor si om de televiziune FLORIN BUSUIOC...

Actorul Florin Busuioc a fost operat marti seara, in Craiova, dupa ce a facut infarct la terminarea unui spectacol in care jucase. Busu a fost operat de doi medici tineri, Eugen Tieranu si Paul Trasca,.

MEDICII au facut anuntul TRIST: din pacate este vorba de indragita ANDREEA MARIN...Problemele de sanatate sunt extrem de grave...

Andreea Marin a anuntat de curand ca a solicitat de urgenta ajutorul medicilor, in conditiile in care a avut mai multe probleme de sanatate! Vedeta a facut un control amanuntit la inima. Oameni.

DRAMA momentului pentru FUEGO: Ramas bun! Fanii sunt in stare de soc! Din pacate...

Indragitul cantaret Paul Surugiu Fuego) si-a luat prin surprindere fanii cu un mesaj melancolic despre despartirea de persoanele dragi. De multe ori ne luam bun ramas fara sa.

Nunta mare in ROMANIA! Da, e vorba de ANDREEA ESCA, de la stirile PRO TV: Tocmai a fost facut anuntul...

Mario Fresh a facut o dezvaluire care o va lua prein surprindere pe Andreea Esca. Tanarul a marturisitca se simte pregatit s-o ceara de sotie pe Alexia Eram, fiica vedetei PRO. Planul ar fi deja facut in.

Craiova: Trei politisti au fost batuti chiar in sectie(VIDEO)

Situatie incredibila in Craiova. Trei politisti au fost batuti mar chiar in sectie de doi barbati agresivi. Agentii incercau sa-i calmeze pe cei doi indivizi, dar acestia au devenit violenti si s-au.

Trei politisti din Craiova au fost batuti chiar in sediul Politiei

Mai multe persoane din Craiova si comuna Sadova judetul Dolj) au fost conduse, marti, la politie dupa ce au fost implicate intr-o altercatie fizica generata de o cearta pe cateva locuri de parcare din.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )