Libnet.ro
UNICEF

07:30

CATALIN BOTEZATU, ACCIDENT TERIBIL! Imagini SOCANTE de la FATA locului! Din pacate, VESTEA TRISTA a fost CONFIRMATA ...

B1 B1,
CATALIN BOTEZATU, ACCIDENT TERIBIL! Imagini SOCANTE de la FATA locului! Din pacate, VESTEA TRISTA a fost CONFIRMATA ...

Vesti proaste despre Catalin Botezatu. Unul dintre bolizii sai a fost implicat intr-un accident rutier, in Capitala. continuă pe B1

CATALIN BOTEZATU, ACCIDENT TERIBIL! Imagini SOCANTE de la FATA locului

Vesti proaste despre Catalin Botezatu. Unul dintre bolizii sai a fost implicat intr-un accident rutier, in Capitala.

Masina lui Catalin Botezatu, implicata intr-un accident in Capitala

Una dintre masinile de lux ale lui Catalin Botezatu a fost implicata intr-un accident rutier pe o strada din Capitala. Informatia a fost facuta publica in mediul online, acolo unde au fost urcate si imagini.

SOCANT! Catalin Botezatu SI-A PETRECUT ZIUA DE NASTERE cu Bianca Dragusanu! Alex Bodi A VAZUT TOT! Indiferent cu cine ar fi Bianca... (FOTO)

Designerul Catalin Botezatu a implinit 53 de ani si a dat o petrecere in stil mare! MARTURISIRI SOCANTE DESPRE CONSUMUL DE DROGURI! CATALIN BOTEZATU NU SE MAI ASCUNDE! A FOST PRINS CU BAGAJUL PLIN LA.

LACRIMI AMARE la capataiul lui CATALIN BOTEZATU! Din pacate, OPERATIA NU a reusit! Ce s-a intamplat cu INIMA vedetei!

Catalin Botezatu a vorbitdeschis despre cancer, boala teribila pe care a invins-o de curand. Mai mult, Botezatu a povestit un detaliu terifiant, pe care l-a tinut secret aproape doua decenii: boala lui a.

FOTO Vica Blochina i-a facut cadou lui Catalin Botezatu toate saruturile dintre ei, de pana acum. Imaginile care i-au intrigat pe fani

Vica Blochina s-a gandit a iesit in evidenta si de data aceasta. Fosta balerina i-a daruit lui Catalin Botezatu ceva aparte. Ziua iubitului designer sigur va fi una pe cinste, mai ales cu Vica alaturi. Cum i-a daruit toate sarutarile lor? Vica Blochina, cadou special pentru Catalin Botezatu Vica Blochina i-a facut o surpriza aparte .

Catalin Botezatu, PE FELIE cu FOSTA lui Piturca! CADOUL FIERBINTE primit de designer! Saruta cel mai bine de pe planeta (FOTO)

Creatorul de moda Catalin Botezatu a implinit varsta de 53 de ani si a fost asaltat de urari de la prieteni, dar unul dintre cadouri a fost cu totul special.

Accident teribil in Satu Mare. Un sofer a omorat cu masina 30 de oi

Circa 30 de oi au fost ucise si cateva ranite intr-un accident rutier produs joi pe un drum din judetul Satu Mare, potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean, Paula Gabor. Din.

Accident teribil in Vaslui. Sase autoturisme au fost implicate

Un accident in care au fost implicate sase autoturisme a avut loc, marti seara, in centrul municipiului Vaslui, in urma evenimentului nefiind persoane ranite. Potrivit reprezentantilor Inspectoratului de.

Imagini socante filmate pe litoral! O spuma densa si toxica a acoperit plaja, in timp ce mai multi copii ignora pericolul

Imagini surprinzatoare au fost filmate pe o plaja din India, unde o spuma densa a acoperit litoralul, spre incantarea copiilor care au iesit la joaca. Imaginile au fost surprinse pe plaja Marina Beach din.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2475 seconds )