Libnet.ro
UNICEF

18:30

PROFETIA de cosmar a parintelui ARSENIE BOCA pentru 2020: Fratilor, MARELE MACEL e aproape! Numai alesii lui Dumnezeu vor ramanea

B1 B1,
PROFETIA de cosmar a parintelui ARSENIE BOCA pentru 2020: Fratilor, MARELE MACEL e aproape! Numai alesii lui Dumnezeu vor ramanea

Parintele Arsenie Boca este una dintre cele mai mari personalitati ale ortodoxiei romanesti. Acesta era cunoscut pentru vorbele sale de duh si pentru profetiile pe care le spunea adesea credinciosilor adunati la. continuă pe B1

Tendinte in tehnologie pentru 2020: AI in afaceri si loialitate pentru aplicatii

De la adoptarea globala a smartphone-urilor, utilizarea pe scara larga a cloud-ului, aplicatiilor si social media, pana la patrunderea AI in afacerile si casele noastre, in ultimul deceniu au avut loc foarte multe schimbari. Multe dintre predictiile de anul trecut legate de expansiunea dramatica a conectivitatii mobile, dezvoltarii continue ale utilizarii AIML si evolutia catre arhitecturi multi-domain vor continua sa fie relevante pentru multi ani de-acum incolo, arata compania de tehnologie Cisco.

Rezolutia lui Boris Johnson pentru 2020: Premierul vrea sa scape de cateva kilograme

Dincolo de Brexit, una dintre rezolutiile de Anul Nou ale premierului Boris Johnson este legata de kilogramele in plus. Premierul a declarat, intr-un interviu pentru BBC, ca unul dintre obiectivele sale in 2020 este acela de a slabi, insa nu se va converti la veganism pentru ca asta ar presupune un efort mult prea mare si renuntarea la branza.

Simona Halep, debutul si obiectivul pentru 2020: Castigarea unui Grand Slam, a inceput sa-mi placa

Nu a mai ramas mult timp si Simona Halep va debuta si la simplu in sezonul 2020. Adversara la Adelaide ii va fi Ajla Tomljanovic. inainte de a intra pe teren, fostul lider al ierarhiei WTA a vorbit despre obiectivele pentru anul in curs. Astfel, am aflat ca isi doreste sa castige un titlu de Grand Slam: a inceput sa-mi placa, a precizat Simona.

Horoscop Karmic 2020. Ce ti-a pregatit KARMA pentru 2020 in functie de ZODIA TA? SCHIMBARI MAJORE

Horoscop Karmic 2020. Conceptul de karma are cel putin un inteles de baza. Este ca un fel de sistem cosmic de justitie. Se urmaresc actiunile tale si se cantaresc daca sunt bune sau rele. Daca, in mod constant, ai un com.

BNR: Incertitudinile ce decurg din conduita politicii fiscale sunt mari. Masurile pentru 2020 par insuficiente

Incertitudinile ce decurg din conduita politicii fiscale si a celei de venituri, precum si riscurile astfel induse sunt deosebit de mari, in contextul in care consolidarea fiscala devine dificil de realizat intr-un an electoral si in conditiile in care pensiile sunt asteptate sa creasca semnificativ, iar masurile pentru 2020 par insuficiente pentru atingerea tintei de deficit, arata Banca Nationala a Romaniei BNR).

Programul Rabla incepe in martie. Ministrul Costel Alexe: Pentru 2020 ne propunem un numar de minim 60.000 de vouchere

Costel Alexe, ministrul Mediului, a anuntat ca Programul Rabla Clasic va demara in luna martie, iar numarul de vouchere va fi de cel putin 60. 000, potrivit Agerpres. Programul Rabla este cel mai vechi.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2391 seconds )