Libnet.ro
UNICEF

08:30

Profetie CUTREMURATOARE a lui NOSTRADAMUS pentru anul 2020, referitoare la ROMANIA! Va fi MACEL!

B1 B1,
Profetie CUTREMURATOARE a lui NOSTRADAMUS pentru anul 2020, referitoare la ROMANIA! Va fi MACEL!

Nostradamus este unul dintre cei mai celebri prezicatori ai lumii. PROFETIE iNGRIJORATOARE! MARIA GHIORGHIU, ANUNT CUMPLIT PENTRU ROMANI! O EXPLOZIE URIASA Desi au trecut aproape cinci secole de. continuă pe B1

HOROSCOP MINERVA pentru anul 2020. Berbecii evolueaza profesional, Taurii au parte de bani

Astrologul Minerva a fost invitata Mirelei Voicu in emisiunea Voi cu Voicu, unde a prezentat horoscopul pentru anul 2020, pentru fiecare zodie in parte. Prima parte a anului va aduce o perioada mai tulbure, insa treptat lucrurile se vor aseza pentru fiecare zodie.

Intra in vigoare Mersul Trenurilor de calatori pentru anul 2020. Se introduce transport suburban pe ruta Bucuresti Nord-Fundulea

Noul Mers al trenurilor 2019 - 2020 intra in vigoare incepand de duminica, 15 decembrie, si va fi valabil pana la data de 12 decembrie 2020, informeaza CFR Calatori. Oferta de transport feroviar de pasageri pentru anul viitor este adaptata cererii pietei, atat prin optimizarea orelor de circulatie a trenurilor, cat si a capacitatii de transport, in limita resurselor disponibile, se mentioneaza in comunicatul CFR Calatori.

Lantul romanesc de francize 5 To Go are in plan sa intre pe piata din Polonia in anul 2020

Lantul romanesc de francize 5 To Go are in plan sa intre pe piata din Polonia in anul 2020, cu 5 locatii, in orasul Cracovia, a declarat luni, in cadrul unei conferinte de presa, Radu Savopol, cofondatorul lantului de cafenele.

Surse: PNL a decis sa adopte bugetul pentru anul viitor prin angajarea raspunderii

Liberalii au luat decizia de a adopta bugetul pentru anul viitor prin angajarea raspunderii in fata Parlamentului, au declarat surse politice pentru Antena 3.

Zilele libere din anul 2020 in Romania. Cate minivacante vor avea angajatii

Romanii vor avea zile libere stabilite prin lege pe tot parcursul anului 2020. Dintre acestea, patru sarbatori legale sunt in zile de sambata sau duminica.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )