Libnet.ro
UNICEF

17:00

LACRIMI in muzica populara! MARIA CIOBANU va fi iNGROPATA iN TARA! Ionut Dolanescu a dat vestea cumplita

B1 B1,
LACRIMI in muzica populara! MARIA CIOBANU va fi iNGROPATA iN TARA! Ionut Dolanescu a dat vestea cumplita

Celebra cantareata de muzica populara a facut de curand un anunt neasteptat care i-a luat prin surprindere pe fani. continuă pe B1

TRAGEDIE in muzica populara! Maria Carneci, CONDOLEANTE! Lacrimi pentru MAREA CANTAREATA

Celebra cantareata de muzica populara Maria Carneci a vorbit recent cu regret despre despartirea de fostul ei sot, Romulus Petrescu. Potrivit marii artiste despartirea de fostul sot a fost una dureroasa.

Imagini de la iNMORMANTAREA celei mai IUBITE ARTISTE de MUZICA POPULARA din toata Romania. MILIOANE de romani, in lacrimi (GALERIE FOTO)

A fost cea mai indragita si iubita cantareata de muzica populara din Romania. Moartea ei a intristat intreaga tara! HOROSCOPUL RUNELOR PENTRU SAPTAMANA 27 IANUARIE 2 FEBRUARIE.

TRAGEDIE in muzica populara! Biata Maria Carneci: A MURIT LUCID, PRIVINDU-NE PE MINE SI NORA MEA

Momente emotionante in muzica populara! Maria Carnecia vorbit despre momentele cumplite prin care trece dupa moartea sotului ei, dar si care a fost ultima dorinta a lui Romulus Petrescu.

iNMORMANTAREA celei mai IUBITE ARTISTE de MUZICA POPULARA din intreaga Romanie. MILIOANE de romani, in lacrimi (IMAGINILE DURERII - GALERIE FOTO)

A fost cea mai indragita si iubita cantareata de muzica populara din Romania. Moartea ei a intristat intreaga tara! HOPA! EA E BOMBA-SEXY CARE L-A iNNEBUNIT PE IUBITUL GINEI PISTOL! BLONDINA ARATA.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )