Libnet.ro
UNICEF

08:00

Andreea Marin, la un pas de SINUCIDERE! DRAMA TERIBILA care a bagat-o in DEPRESIE

B1 B1,
Andreea Marin, la un pas de SINUCIDERE! DRAMA TERIBILA care a bagat-o in DEPRESIE

Andreea Marin a vorbit despre una din cele mai dificile perioade din viata ei, atunci cand a fost la un pas de sinucidere. continuă pe B1

Ce a dus-o pe Andreea Marin la un pas de sinucidere: A fost cumplit.Nu mai gandesti corect si simti ca vrei sa pui capat acelei suferinte

Fosta prezentatoare TV Andreea Marin 44 de ani) a dezvaluit ca a fost la un pas de sinucidere, insa ceva a facut-o sa constientizeze ca se afla in depresie.

Ce a dus-o pe Andreea Marin la un pas de sinucidere: A fost cumplit.Nu mai gandesti corect si simti ca vrei sa pui capat acelei suferinte VIDEO

Fosta prezentatoare TV Andreea Marin 44 de ani) a dezvaluit ca a fost la un pas de sinucidere, insa ceva a facut-o sa constientizeze ca se afla in depresie.

TRAGEDIE in showbiz! DEPRESIA a impins-o pe ANDREEA MARIN la SINUCIDERE! S-a OTRAVIT cu MEDICAMENTE

Andreea Marin a trecut prin momente extrem de dificile in urma cu ceva timp. Chiar ea a povestit ca a suferit de depresie, dar si cum a scapat de ea. Fosta sotie a lui Stefan Banica Jr. a povestit ca ajunsese.

Lumea mondena nu isi revine din SOC! Andreea Marin, in pragul SINUCIDERII: A luat mai MULTE PASTILE

Andreea Marin nu arata deloc ca are 44 de ani, fiind intr-o forma de invidiat. Vedeta face sport si mananca sanatos, dar in tinerete a folosit pastile pentru a slabi, o decizie care i-a marcat viata.

Problemele care au convins-o pe Andreea Marin sa dea restart organismului

Andreea Marin a trecut printr-o perioada cu multe probleme de sanatate care au convins-o, apeland ulterior la specialisti, sa dea restart organismului. Iata ce a facut.

Bomba! E vorba de Andreea Marin si iubitul tinerel: Ma asez pe o banca, privesc in jur si...

Andreea Marin iubeste capitala franceza Paris, motiv pentru care a declarat ca poate sta ore in sir la o masa acolo, fara sa se plictiseasca.

Soc: Ce s-a intamplat cu inelul purtat pe deget de Zana Surprizelor, Andreea Marin... (FOTO)

Andreea Marin este o femeie puternica si daca ar fi sa fie atacata vreodata, stie cum sa se apere! MAGINI BOMBA CU MIHAELA RADULESCU iN PAT! A FOST PRINSA CU AMANTUL TINEREL! ERA GOALA PUSCA Vedeta.

EMOTII FOARTE MARI pentru Zana Surprizelor, Andreea Marin: Pentru mine acum...

Daca multe vedete din showbizul romanesc prefera sa petreaca Sarbatorile de iarna in strainatate, Andreea Marin a ales Romania.

Incendiar! ANDREEA MARIN prinsa in ipostaze DEOCHEATE cu DEM RADULESCU! S-a intamplat pe canapea! Abia acum s-a aflat! Fanii sunt SOCATI

Marele actor Dem Radulescu a uimit publicul larg cu momentele sale pline de umor pana in ultimele clipe ale vietii. Chiar in anul in care a murit, maestrul a oferit unul dintre cele mai amuzante momente la TVR. n.

Andreea Marin si-a deschis sufletul: Depresia m-a dus in pragul suicidului

Pentru prima dataAndreea Marina vorbit despre momentul in care a incercat sa isi ia viata! S-a confruntat cu o depresie severa! Nu a pus geana pe geana multe zile la rand, iar insomniile i-au.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2288 seconds )