Libnet.ro
UNICEF

06:00

Cristi Borcea si Valentina Pelinel, prima petrecere MONDENA de la eliberare! (FOTO)

B1 B1,
Cristi Borcea si Valentina Pelinel, prima petrecere MONDENA de la eliberare! (FOTO)

Proaspa iesit din puscarie, Cristi Borcea recupereaza din viata mondena pierduta. BATAIE LA KANAL D! ANDREEA MANTEA E iNGROZITA! SI-AU DAT PUMNI iN DIRECT! IMAGINI NECENZURATE GALERIE FOTO) in acest. continuă pe B1

Valentina Pelinel, atacata dupa ce s-a pozat cu Cristi Borcea. Profita de pe urma lui! Ce i-au reprosat oamenii

Pe cat de adorata era pe vremea cand avea o relatie cu Boureanu, pe atat de criticata este de cand se iubeste cu Borcea. Fostul model a primit critici aspre de la cei care o urmaresc pe retelele de socializare, dupa ce a postat o fotografie cu sotul ei. Mesajul unui internaut i-a zdruncinat pe .

INCENDIAR! Detaliul RUSINOS de pe pantalonii lui Cristi Borcea, in prima fotografie de dupa eliberare... Ce a facut afaceristul iN BAIE intrece orice imaginatie! (GALERIE FOTO)

Cristi Borcea a fost eliberat conditionat din inchisoare si primul lucru pe care l-a facut a fost, evident, sa se bucure de timpul petrecut cu familia lui. VEZI AICI GALERIA FOTO Valentina, sotia lui,.

Prima miscare a lui Cristi Borcea dupa eliberare: contesta condamnarea primita in dosarul retrocedarilor plajelor

Cristian Borcea, proaspat eliberat din inchisoare, a depus, pe 15 noiembrie, o contestatie in anulare la inalta Curte de Casatie si Justitie in dosarul privind retrocedarea plajelor de pe litoralul romanesc. Fostul actionar al clubului Dinamo a fost condamnat la cinci ani de inchisoare.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )