Libnet.ro
UNICEF

23:00

DOLIU LA KANAL D! S-a STINS din VIATA! Andreea Mantea, CONDOLEANTE! Fanii sunt iN LACRIMI (GALERIE FOTO)

B1 B1,
DOLIU LA KANAL D! S-a STINS din VIATA! Andreea Mantea, CONDOLEANTE! Fanii sunt iN LACRIMI (GALERIE FOTO)

Zi neagra in echipa emisiunii Puterea Dragostei de la Kanal D! Andreea Manteasi concurentii show-ului matrimonialii transmit sincere condoleante lui Bogdan Mocanu care a pierdut o persoan. continuă pe B1

Lacrimi in familia Dolanescu! Ionut a dat VESTEA NEAGRA: Astazi A iNCETAT din viata mama mea!

Ionut, fiul secret si nelegitim al regretatului Ion Dolanescu a anuntat in urma cu cateva momente ca mama lui s-a stins din viata, conform wowbiz. DUMNEZEU sa odihneasca sufletul mamei mele in.

Razboi total la KANAL D! Andreea Mantea s-a paruit iN DIRECT! Sa fie dati afara! E SCANDALUL ANULUI

Andreea Mantea si-a iesit din minti in ultima editie a emisiunii Puterea Dragostei. Vedeta s-a certat cu concurentii si a tinut sa faca un anunt neplacut. Andreea Mantea a anuntat.

SCANDAL total la KANAL D! Andreea Mantea a facut anuntul: Gata, nu mai putem continua asa! Paruiala iN DIRECT

Celebra prezentatoare Andreea Mantea a facut o criza de nervi in editia de astazi a emisiunii Puterea dragostei. Daca pana acum concurentii de la Puterea dragostei sezonul 2 au putut sa plece si.

Doliu in politica! A murit Sorin Frunzaverde. Fostul presedinte al consiliului judetean Caras-Severin avea 59 de ani

Este doliu in politica romaneasca!Sorin Frunzaverde, fostul presedinte al consiliului judetean Caras-Severin, s-a stins din viata la 59 de ani. Sorin Frunzaverde a murit in jurul orei 11, la Spitalul .

Lumea academica din Romania mai pierde o figura marcanta: Lucian Vintan, membru al Academiei de Stiinte si nume de marca al Universitatii Lucian Blaga din Sibiu, s-a stins din viata

Lucian Vintan, cel mai titrat profesor din domeniul calculatoarelor si tehnologia informatiei din cadrul Universitatii Lucian Blaga din Sibiu si membru al Academiei de Stiinte, s-a stins din viata,.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )