Libnet.ro
UNICEF

17:15

DOLIU LA KANAL D! S-a STINS din VIATA! Andreea Mantea, CONDOLEANTE! Fanii sunt iN LACRIMI (GALERIE FOTO)

B1 B1,
DOLIU LA KANAL D! S-a STINS din VIATA! Andreea Mantea, CONDOLEANTE! Fanii sunt iN LACRIMI (GALERIE FOTO)

Zi neagra in echipa emisiunii Puterea Dragostei de la Kanal D! Andreea Manteasi concurentii show-ului matrimonialii transmit sincere condoleante lui Bogdan Mocanu care a pierdut o persoan. continuă pe B1

Raport cutremurator: Romanii pierd opt luni din viata din cauza poluarii. Ce ne asteapta

Romania se afla printre tarile in care oamenii pierd opt luni din viata din cauza poluarii, peste media europeana, arata un studiu Lancet Countdown, care analizeaza impactul schimbarilor climatice si al.

Romanii pierd luni de zile din viata din cauza poluarii. Ce anume ne scade durata de viata si cu cat

Romanii pierd opt luni din viata din cauza poluarii, o statistica ce pune tara noastra peste media Uniunii Europene, arataLibertatea. ro, care citeaza un raport al Lancet Countdown Raportul, care.

O legenda a ciclismului, Raymond Poulidor, a incetat din viata. VIDEO

Fostul ciclist francez Raymond Poulidor, castigator al Turului Spaniei in 1964, a incetat din viata in noaptea de marti spre miercuri, la varsta de 83 de ani, informeaza cotidianul LEquipe. Una dintre.

DOLIU iN TELEVIZIUNE! Andreea Mantea, CONDOLEANTE! A MURIT BRUSC! FANII SUNT DEVASTATI (GALERIE FOTO)

Zi neagra in echipa emisiunii Puterea Dragostei de la Kanal D! Andreea Manteasi concurentii show-ului matrimonialii transmit sincere condoleante lui Bogdan Mocanu care a pierdut o persoan.

BATAIE la Kanal D! Fanii Puterea Dragostei sunt ingroziti! Andreea Mantea, in STARE DE SOC

Scandal la Puterea Dragostei! Concurenta Bia a cedat psihic l-a amenintat cu bataia pe Jador, asta dupa ce s-a inchis in toaleta si a distrus WC-ul din casa fetelor din Istanbul! PROFETIE APOCALIPTIC.

Doliu in muzica romaneasca. Solistul unei trupe cunoscute a murit - VIDEO

Doliu in lumea muzicii romanesti. Florian Stoica s-a stins din viata la 58 de ani. Solistul trupei Conexiuni a concertat pentru ultima data in urma cu doar patru zile. Acum am vrea ca TU sa Mai ram.

Doliu in armata romana: A murit colonelul Razvan Ipate

Zi trista pentru armata romana. Colonelul rz) Razvan Ipate s-a stins din viata vineri, la varsta de 50 de ani, anunta pe pagina de Facebook camarazii de la fosta sa unitate militara. Mesajul a fost postat.

A murit Florian Stoica! Doliu peste Romania (FOTO)

Muzica romaneasca primeste o noua lovitura: Florian Stoica, solistul trupei Conexiuni, s-a stins din viata miercuri seara, la locuinta sa din Urlati. Ultimul concert il sustinuse cu doarpatru zile in.

DOLIU iN SHOWBIZ! indragita PREZENTATOARE TV A MURIT! SOC, abia acum s-a aflat de ce BOALA cumplita suferea!

O indragita jurnalista s-a stins din viata! Este vorba despre fosta prezentatoare de stiri Tazeen Ahmad.

VIDEO Estimare: Romanii traiesc cu peste opt luni mai putin din cauza poluarii. Tara noastra se afla in topul statelor in care cetatenii pierd cele mai multe luni din viata

Romania se afla in topul tarilor in care oamenii pierd luni din viata din cauza poluarii, potrivit unei preconizari a raportului international Lancet Countdown care monitorizeaza evolutia sanatatii si schimbarilor climatice. Astfel, romanii, alaturi de maghiari si polonezi, pierd peste 8 luni de viata din cauza particulelor in suspensie din aer, in contextul in care media pierderii de viata pe persoana in UE este de 5,7 luni.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )