Libnet.ro
UNICEF

05:15

Soc in lumea mondena: Andreea Mantea, inceput GROAZNIC de an! Din pacate, este vorba de fiul ei...

B1 B1,
Soc in lumea mondena: Andreea Mantea, inceput GROAZNIC de an! Din pacate, este vorba de fiul ei...

Andreea Mantea a trecut printr-un cosmar dupa ce a ajuns cu fiul la spital. Vedeta a ajuns de urgenta la spital cu cei mic, din cauza unei raceli rebele. Totusi ea spune ca viata in Turcia este perfecta si. continuă pe B1

Scandal la Puterea Dragostei. Andreea Mantea a asistat neputincioasa la intreaga scena

Andreea Mantea a fost din nou martora unor jigniri si a unor acuzatii fara precedent. Cine a fost de data aceasta marul discordiei si cum s-a derulat tot scandalul? Cine se face vinovat pentru discutiile fara sfarsit din show-ul iubirii? Nou scandal la Puterea Dragostei! Scandal generalizat in casa Puterea Dragostei! Se pare ca minciuna .

SOC in lumea mondena! Vestea despre Catalin BOTEZATU a fost CONFIRMATA, oficial!

Bomba in televiziune! Catalin Botezatu revine pe micile ecrane! Vestea vine la cateva saptamani dupa ce se zvonea ca starea de sanatate nu-i mai permite sa apara la TV.

Demisie la Antena 1, chiar la inceput de an. Un nume greu al postului si-a anuntat plecarea

Demisie neasteptata la Antena 1, imediat dupa Revelion. Un nume rasunator al postului a ales sa paraseasca definitiv proiectul in care se afla. Despre cine este vorba si cum si-a anuntat plecarea? Demisie rasunatoare la Antena 1, la inceput de ani Oficialii de la Antena 1 au primit o lovitura dura chiar la cumpana dintre .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )