Libnet.ro
UNICEF

16:00

TRAGEDIE LA KANAL D! CONDOLEANTE pentru ANDREEA MANTEA! Fanii au izbucnit iN LACRIMI

B1 B1,
TRAGEDIE LA KANAL D! CONDOLEANTE pentru ANDREEA MANTEA! Fanii au izbucnit iN LACRIMI

Zi neagra in echipa emisiunii Puterea Dragostei de la Kanal D! Andreea Manteasi concurentii show-ului matrimonialii transmit sincere condoleante lui Bogdan Mocanu care a pierdut o persoan. continuă pe B1

Cum a reusit Andreea Mantea sa slabeasca dupa sarbatori. Ce bea in fiecare zi vedeta Kanal D

Andreea Mantea a reusit sa slabeasca dupa sarbatori, desi acumulase kilograme in plus. Secretul ei consta intr-o bautura minune pe care o consuma zilnic, pare-se. Acum, Andreea Mantea afiseaza o silueta de invidiat. Cum a reusit Andreea Mantea sa slabeasca dupa sarbatori Andreea Mantea este in mod constant in atentia publicului, aparand in mod constant .

Tensiunea a ajuns la cote maxime la Puterea Dragostei! Andreea Mantea a cerut descalificarea unei concurente

Scandal fara precedent intre concurentele de la Puterea Dragostei! Fetele nu au mai putut sa se controleze, iar Andreea Mantea a fost nevoita sa ia masuri drastice in ceea ce o priveste pe una dintre ele. Scandal la Puterea Dragostei! O concurenta a fost eliminata pentru moment Totul a pornit de la notorietate. Jador si .

EXCLUSIV Ce a facut mama Cristinei Topescu cu lucrurile fiicei ei. Cadou nepretuit pentru Andreea Berecleanu

Mama Cristinei Topescu a decis in final ce va face cu lucrurile de pret ale regretatei jurnaliste. Andreea Berecleanu a fost cea care a primit un cadou nepretuit care ii va aduce mereu aminte de aceasta. Ce a facut mama Cristinei Topescu cu lucrurile fiicei sale? Desi nu aveau o relatie foarte stransa, Rodica si .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )