Libnet.ro
UNICEF

08:00

Anamaria Prodan a facut ANUNTUL! ADEVARUL despre relatia vedetei cu sotul ei: Anul acesta nu i-am facut cadou

B1 B1,
Anamaria Prodan a facut ANUNTUL! ADEVARUL despre relatia vedetei cu sotul ei: Anul acesta nu i-am facut cadou

Anamaria Prodan a acceptat invitatia de a merge in platoul unei emisiuni de la PRO TV, unde a vorbit despre relatia pe care o are cu sotul ei. Declaratiile impresarei vin dupa ce s-a zvonit ca mariajul ei cu. continuă pe B1

Andreea Esca a facut anuntul care a intristat toata Romania: Ce, daca e pe moarte, nu mai stam langa el?!

Andreea Esca a devenit cunoscuta din postura de prezentatoare a Stirilor Pro Tv, insa de curand, a vorbit despre posibilitatea de a renunta la televiziune. in cadrul unui interviu pe care l-a acordat pentru.

Pana la cer si inapoi... Din pacate, ceea ce urma sa se intample s-a intamplat! Oana Lis a facut ANUNTUL TRIST: Fostul primar Viorel Lis...

Oana Lis scris un mesaj emotionant pe pagina sa de Facebook, in care a vorbit si despre cat de tare o iubeste sotul sau, fostul edil al Capitalei, Viorel Lis. Vedeta sustine ca tatal ei i-a spus ca.

Din pacate, medicii au facut ANUNTUL TRIST: BOALA NEMILOASA de care sufera Mihai Bendeac e INCURABILA...

Mihai Bendeac a vorbit despre problemele pe care le are si a marturist se confrunta cu depresia, o boala care l-a impins la intrebari si raspunsuri. El a precizat ca, in urma cu 15 ani, a luat o decizie.

Romanii sunt SOCATI: Cine va lua pensii de 18.000 de lei! Ministrul Muncii tocmai a facut ANUNTUL...

Lia Olguta Vasilescu a dat detalii despre cele mai mari pensii din Romania. Ministrul Muncii a spus ca cea mai mare pensie, de 50. 000 de lei, o incaseaza un magistrat, dupa cum a aparut in presa, dar.

intreaga planeta e in stare de SOC! Din pacate medicii au facut ANUNTUL TRIST: Cea mai valoroasa tenismena din lume, Simona Halep...

Verdict teribil primit de Simona Halep din partea medicilor. Dupa ce a parasit prematur turneele de la Wuhan si Beijing, plangandu-se de dureri puternice la spate, tenismena romana a facut analize medicale.

Impacarea anului in showbiz! Bianca Dragusanu si Victor Slav au facut anuntul: Te iubesc! (FOTO)

Au fost impreuna la ziua fiicei lor, iar acum Bianca Dragusanu i-a facut o declaratie de zile mari lui Victor Slav. Fanii s-au gandit imediat la o impacare! Bianca Dragusanu a publicat pe contul ei de Ins.

impacarea anului in showbiz! Bianca Dragusanu si Victor Slav au facut anuntul: Te iubesc! (FOTO)

Au fost impreuna la ziua fiicei lor, iar acum Bianca Dragusanu i-a facut o declaratie de zile mari lui Victor Slav. Fanii s-au gandit imediat la o impacare! Bianca Dragusanu a publicat pe contul ei de Ins.

Andreea Marin, de nerecunoscut: Adevarul despre dieta minune pe care nimeni nu a reusit sa o duca pana la capat...

Andreea Marin arata impecabil! Desi in ultima vreme se cam ingrasase, zana a revenit la silueta de fotomodel. Bruneta a tinut o dieta si a facut mult sport pentru a obtine aceste rezultate.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2668 seconds )