Libnet.ro
UNICEF

12:30

David Beckham, ADEVARUL despre casnicia cu Victoria: FANII sunt uluiti. Dupa atatia ani, TOTUL a iesit la iveala...

B1 B1,
David Beckham, ADEVARUL despre casnicia cu Victoria: FANII sunt uluiti. Dupa atatia ani, TOTUL a iesit la iveala...

David Beckham a declarat ca s-a invatat sa ignore speculatiile care apar in presa tabloida despre casnicia sa. Totusi, recunoaste ca mariajul cu Victoria Beckham e o munca grea. Am ajuns sa. continuă pe B1

David Beckham a vorbit despre mariajul complicat cu Victoria Beckham! Divorteaza cei doi?

In acest an, foarte multe voci au afirmat ca mariajul dintre Victoria si David Beckham este pe butuci, insa de fiecare data cele doua vedete le-au dat peste nas celor care ii vorbeau de rau. Victoria si.

Divorteaza Victoria si David Beckham?

Despre Victoria si David Beckham se zvoneste de la o vreme ca ar fi la un pas de divort, casnicia lor fiind din ce in ce mai greu de mentinut. Iata ce declara acestia.

ADEVARUL despre DIVORTUL dintre ANAMARIA PRODAN si REGHE! TOTUL a iesit la iveala! Dezvaluiri cutremuratoare

Mai multe zvonuri potrivit carora Anamaria Prodan si Reghe sunt pe cale sa divorteze au agitat apele showbiz-ului romanesc. Barfele rautacioase au fost provocate si de faptul ca pe retele ei de.

SOC in lumea manelelor! LOVITURA pentru ADRIAN MINUNE! A aflat tot adevarul despre noul iubit al lui CARMEN! Va fi MACEL

Carmen Minune si-a gasit iubirea in bratele unui tanar misterios! Carmen l-a introdus deja familiei pe noul sau iubit semn ca lucrurile sunt cat se poate de serioase. Cel mai proaspat cuplu din.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )