Libnet.ro
UNICEF

15:01

Scadalul dintre Marcel Toader si Maria Constantin continua. Ce a mai spus omul de afaceri

B1 B1,
Scadalul dintre Marcel Toader si Maria Constantin continua. Ce a mai spus omul de afaceri

Marcel Toader pare sa nu fi trecut inca peste experienta nu tocmai roz din mariajul cu cantareata de muzica populara, Maria Constantin. Omul de afaceri spune ca in mariajul cu Maria el a fac. continuă pe B1

Marcel Toader, dezvaluire despre Maria Constantin: Urma sa vina cu amantul si sa se casatoreasca

Marcel Toader sustine ca Maria Constantin ar fi avut un plan bine pus la punct. Eu fac parte dintr-un scenariu. Sotia mea va minte, a spus el. Am primit un mesaj si mi s-a spus ca eu ni.

Marcel Toader si-a scos din sarite vecinii. Secretul pe care omul de afaceri nu l-a dezvaluit

Este din nou in atentia publicului, dupa ce a inceput sa faca dezvaluiri socante despre inca partenera sa de viata, Maria Constantin, cu care se afla in divort. insa omul de.

Caru' cu vedete: De ce au ales si numele Victoria pentru fiica lor; Dorian Popa si-a schimbat look-ul; Marcel Toader, dat afara din casa intr-o luna?

Tuncay Ozturk nu mai e singur. Ea este femeia care il face sa zambeasca pe fostul sot al Andreei Marin. Tuncay Ozturk nu mai e singur. Fostul sot al Andreei Marin se antreneaza. Cheloo, vorbe dure adresate unui concurent iUmor: Te-as fi calcat in picioare. Cantaretul de muzica hip-hop, Cheloo a avut o reactie care i-a surprins pe toti cei prezenti.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 15:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )