Libnet.ro
UNICEF

18:30

Teo Trandafir, MIREASA la 50 de ani? Cand ma trezesc dimineata si vad langa mine acelasi om...

B1 B1,
Teo Trandafir, MIREASA la 50 de ani? Cand ma trezesc dimineata si vad langa mine acelasi om...

La sfarsitul anului 2012, Teo Trandafir a trecut prin al doilea divort, despartindu-se de fostul rugbist Constantin Iosef, mariajul lor rezistand doar cateva luni. Acum, vedeta a vorbit din nou despre casator. continuă pe B1

COSMAR in televiziune! DRAMA totala pentru TEO TRANDAFIR! A fost la un pas de MOARTE! BURSUCU, in lacrimi

Prezentatoarea TV de la Kanal D Teo Trandafir a facut declaratii uimitoare la 5 ani de cand a fost la un pas sa-si piarda viata. Vedeta a vorbit despre cea mai mare frica a sa. Frica de suferinta de.

Teo Trandafir: Eu nu pot sta maritata. E vina mea

De 24 de ani, de cand face televiziune, raspunde constiincios la toate curiozitatile jurnalistilor. Ce mai poate spune nou dupa zeci si zeci de interviuri detaliate si oneste? Doar adevarul pe care, iata, nu-l ascunde oricat de neflatant ar fi. Cum sa te saturi sa asculti una dintre putinele vedete autohtone care nu-si cosmetizeaza raspunsurile?!.

Teo Trandafir, la un pas de MOARTE! Stiam ca se va intampla ceva, pentru ca prea era totul bine. imi doresc ceva brusc.

Indragita prezentatoare a trecut prin momente de cumpana acum cativa ani, confruntandu-se cu probleme grave de sanatate, fiind chiar la un pas de moarte, scrie Click. Simpatica prezentatoare de la Kanal D a.

Cum arata Radu Tudor, acum 30 de ani, cand a facut armata. Imagini de colectie

Jurnalistul Antena 3 Radu Tudor a avut parte de o surpriza atunci cand un vechi prieten, Narcis O. a postat o serie de fotografii de acum trei decenii, din armata. Am facut serviciul militar cu termen redus,.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )