Libnet.ro
UNICEF

08:45

E NUNTA ANULUI: Alexia Eram a spus DA! Andreea Esca a avut SOCUL VIETII cand a aflat ce vrea sa-i faca fiicei sale Mario Fresh

B1 B1,
E NUNTA ANULUI: Alexia Eram a spus DA! Andreea Esca a avut SOCUL VIETII cand a aflat ce vrea sa-i faca fiicei sale Mario Fresh

Bat clopote de nunta in familia Andreei Esca! Mario Fresh se pregateste sa o ceara de nevasta pe Alexia Eram, fiica celebrei stiriste. continuă pe B1

Se anunta NUNTA ANULUI in showbiz: Mario Fresh o ia de nevasta pe Alexia Eram! Andreea Esca a ramas INTERZISA cand a aflat: Nici macar nu se asteapta la asa ceva!

Bat clopote de nunta in showbizul autohton! Mario Fresh si Alexia Eram formeaza unul dintre cele mai frumoase cupluri si se pare ca sunt pregatiti sa faca pasul cel mare! LACRIMI PENTRU CRISTI BORCEA! NU A.

GINECOLOGUL MA IMPLORASE... Andreea Esca rupe TACEREA: Toata lumea a amutit cand a auzit ASTA...

Andreea Esca a povestit, pentru A List Magazine, cum a decurs experienta nasterii primului copil. Stirista are doi copii, pe Alexia si Aris, impreuna cu sotul ei, omul de afaceri francez Alexandre.

Andreea Esca, selfie cu Papa Francisc in avion. Fotografia a strans mii de like-uri

Prezentatoarea Stirilor Pro TV, Andreea Esca 46 de ani), s-a aflat cu Papa Francisc in avion, in drum spre Romania, iar cei doi s-au fotografiat. Imaginea a fost postata in mediul online si a strans mii de like-uri.

Stirile ProTV: Andreea Esca, primele impresii dupa calatoria alaturi de Papa. Ce l-a rugat in avion

Andreea Esca a dezvaluit cum a fost zborul alaturi de Papa Francisc, de la Roma la Otopeni, dezvaluind ca a fost impresionata de calmul si rabdarea Suveranului Pontif.

Mircea Badea a rupt tacerea si spune in sfarsit adevarul despre Andreea Esca: E bomba mondena a anului!

Mircea Badea a avut o reactie acidala adresa Andreei Esca, dupa un interviu pe care prezentatoarea TV l-a dat. Atunci, Esca si-a exprimat nemultumirea fata de felul in care s-au desfasurat lucrurile.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )