Libnet.ro
UNICEF

15:30

S-A AFLAT unde este ASCUNS Mario Iorgulescu! Imagini BOMBA din cea mai luxoasa clinica. Sumele exorbitante ale spitalizarii depasesc orice imaginatie (GALERIE FOTO-VIDEO)

B1 B1,
S-A AFLAT unde este ASCUNS Mario Iorgulescu! Imagini BOMBA din cea mai luxoasa clinica. Sumele exorbitante ale spitalizarii depasesc orice imaginatie (GALERIE FOTO-VIDEO)

Clinicaunde a fost transferatfiul presedintelui LPF nu mai este secreta! VEZI GALERIA FOTO Mario Iorgulescu se afla internatintr-una dintre cele mai costisitoareclinici din Milano,. continuă pe B1

Mario Iorgulescu, internat la clinica bogatilor! Cum arata si cat costa o noapte la spitalul din Milano

Mario Iorgulescu se afla acum in grija celor mai buni medici, intr-o clinica unde numai cei instariti pot avea parte de ingrijire. Parintii baiatului de 24 de ani au avut grija ca cei mai buni specialisti sa-l aiba in vizor. Cat costa o singura noaptea la clinica din Milano unde fiul sefului LPF este atent .

Cui apartinea avionul cu care a fost transportat Mario Iorgulescu in Italia. Operatiunea a costat peste 100.000 de euro

Mario Iorgulescu a fost mutat cu ajutorul unui avion din Spitalul Elias, loc in care s-a aflat inca de pe data de 8 septembrie, zi in care a produs un accident rutier violent in care a murit Dani Vicol. Cui apartine avionul si care este starea actuala a tanarului de 24 de ani? Cui apartinea .

BOMBA: S-a aflat cat A PLATIT familia lui Mario Iorgulescu! Suma e URIASA

Mario Iorgulescu, fiul lui Gino Iorgulescu, a fost transferat in urma cu doua zile la o clinica din Italia, desi medicii de la Spitalul Elias nu si-au dat acordul.

Baiatul lui in mormant, Mario Iorgulescu plecat din tara. Cum a reactionat tatal lui Dani Vicol la auzul transferului

Tatal lui Dani Vicol, barbatul care si-a pierdut viata in urma accidentului de circulatie provocat de Mario Iorgulescu, a reactionat dupa ce a aflat ca fostul presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal LPF) si-a transferat fiul la o clinica privata din strainatate. Barbatul sustine ca transferul trebuia anuntat din timp. Tatal lui Dani Vicol a .

Cine este si ce meserie are mama lui Mario Iorgulescu. Gabriela este extrem de frumoasa, dar dupa scandal a luat o decizie radicala

Gabriela, mama lui Mario Iorgulescu, are o meserie care ar surprinde multi oameni. Cine este si cu ce se ocupa? Ce decizie radicala a luat dupa scandalul in care este implicata familia sa? Cine este si ce meserie are Gabriela Iorgulescu, mama lui Mario? Despre tatal lui Mario, Gino Iorgulescu, presedinte al Ligii Profesioniste de .

Accidentul provocat de Mario Iorgulescu schimba Codul Rutier. Soferii, direct inchisoare cu executare

Anuntul vine in urma dezastrului auto produs la inceputul lunii de fiul presedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal. Accidentul provocat de Mario Iorgulescu schimba Codul Rutier, asa cum il cunosc soferii romani. Accidentul lui Mario Iorgulescu schimba Codul Rutier! in urma accidentului grav de circulatie pe care Mario Iorgulescu l-a provocat, un tanar de 24 de .

in ce stare se afla, de fapt, Mario Iorgulescu. Anuntul care spulbera toate speculatiile

In ce stare se afla, de fapt, Mario Iorgulescu, autorul unui accident grav, in urma caruia un tanar a murit. Anuntul spulbera toate speculatiile. in ce stare se afla, de fapt, Mario Iorgulescu Mario Iorgulescu a fost scos din tara de familia sa, luni dimineata, 23 septembrie, si dus la tratament intr-un spital din Italia, .

VEDETELE SPUN LUCRURI TRASNITE! Ce s-ar fi intamplat cu VITEZOMANUL DROGAT SI BEAT daca familia nu il scapa de sub control: Mario Iorgulescu ajungea un SUPER TOP MODEL

Oana Roman a vorbit despre tragedia provovata de Mario Iorgulescu, fiul sefului LPF, Gino Iorgulescu. BOMBA iN SHOWBIZ! BIETUL SMILEY! S-A iNTAMPLAT LA VOLAN! AVEA VITEZA MARE GALERIE FOTO) Oferind.

Noi informatii despre transferul lui Mario Iorgulescu in strainatate

Apar noi informatii despre transferul in strainatate al lui Mario Iorgulescu. Potrivit unor surse, fiul sefului LPF a fost transportat cu un avion care apartine Ministerului Sanatatii din Turcia. Costul.

Unde este cazat Klaus Iohannis in New York. Cat costa o noapte la un astfel de hotel de lux

Presedintele Romaniei se afla in Statele Unite ale Americii, unde conduce delegatia Romaniei la cea de-a 74-a sesiune a Adunarii Generale a Organizatiei Natiunilor Unite ONU). Klaus Iohannis si sotia sa sunt cazati la un hotel de lux din New York. Este vorba despre Hotel Mandarin Oriental din Manhattan, situat langa Central Park. Klaus Iohannis .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2107 seconds )