Libnet.ro
UNICEF

08:15

Cum au fost surprinsi Printul Harry si Meghan Markle pe strazile din Los Angeles. Cei doi au fost greu de recunoscut (FOTO)

B1 B1,
Cum au fost surprinsi Printul Harry si Meghan Markle pe strazile din Los Angeles. Cei doi au fost greu de recunoscut (FOTO)

Printul Harry si Meghan Markle au renuntat la titlurile regale pentru a-si organiza vietile asa cum vor. Prin urmare, cei doi s-au mutat din Marea Britanie in Statele Unite ale Americii, impreuna cu fiul lor, Ar. continuă pe B1

Veniturile Printul Charles au fost afectate. Acesta urmeaza sa ia o decizie care ii va nemultumi pe Printul Harry si Meghan Markle

Printul Charles are un venit impresioant, insa din cauza pandemiei de coronavirus, acesta va scadea semnificativ de anul viitor. Ducatul de Cornwall este o proprietate privata care il sustine financiar pe.

Crita la volan. Doi soferi aproape in coma alcoolica au fost surprinsi de politisti in trafic

Brailenii au dat alcooltestul peste cap si s-au ales cu dosare penale pentru conducere a unui vehicul sub influenta alcoolului. Un al treilea sofer a fost depistat in stare avansata de ebrietate dupa ce a pierdut controlul volanului si a intrat cu masina in doua autovehicule parcate.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )