Libnet.ro
UNICEF

09:01

Donald Trump: SUA nu vor plati pentru securitatea printului Harry si a lui Meghan Markle. Ei trebuie sa plateasca

Adevărul Adevărul,
Donald Trump: SUA nu vor plati pentru securitatea printului Harry si a lui Meghan Markle. Ei trebuie sa plateasca

Presedintele Donald Trump 73 de ani) a afirmat ca Statele Unite nu vor plati pentru securitatea printului Harry 35 de ani) si a sotiei lui, Meghan Markle 38 de ani), despre care presa straina a scris ca se vor muta din Canada in California. continuă pe Adevărul

Trump anunta ca SUA nu vor plati pentru securitatea printului Harry si a lui Meghan Markle

Presedintele Donald Trump a afirmat ca Statele Unite nu vor plati pentru securitatea printului Harry si a sotiei lui, Meghan Markle, despre care presa a scris ca se vor muta din Canada in California.

Trump anunta ca SUA nu vor plati pentru securitatea printului Harry si a lui Meghan Markle

Presedintele Donald Trump a afirmat ca Statele Unite nu vor plati pentru securitatea printului Harry si a sotiei lui, Meghan Markle, despre care presa a scris ca se vor muta din Canada in California.

Donald Trump nu vrea sa plateasca pentru protectia printului Harry si a lui Meghan Markle

Donald Trump are un mesaj pentru printul Harry si pentru sotia sa Meghan, care tocmai s-au mutat in California: nu doreste ca Statele Unite sa plateasca pentru protectia lor, potrivit AFP.

Digisport: Coronavirus |Speriat de situatia din SUA, Donald Trump a facut un gest controversat. Casa Alba neaga tot: Fake news!

Presedintele SUA, Donald Trump, are probleme serioase in gestionarea pandemiei de coronavirus din tara. Ultimele date arata ca SUA a devenit cea mai afectata tara din lume de COVID-19, cu peste 105. 000 de cazuri si 1. 704 decese, pana pe 28 martie.

CORONAVIRUS |Donald Trump renunta la decizia ca New York sa intre in carantina. in SUA au fost inregistrate deja aproape 120.000 de cazuri si 2.000 de decese

Donald Trump pare sa dea inapoi in ceea ce priveste decizia privind itrarea in carantina a unei parti din New York si din alte state, dupa ce guvernatorul Andrew Cuomo a avertizat ca izolarea statului va duce.

Coronavirus: Donald Trump spune ca New York ar putea intra in carantina

Presedintele american Donald Trump a evocat sambata o posibila plasare in carantina a statului New York, dar si a unei parti din New Jersey si Connecticut, in timp ce in SUA coronavirusul se raspandeste rapid, scrie Reuters.

CORONAVIRUS |Donald Trump prelungeste perioada de distantare sociala pana pe 30 aprilie

Presedintele SUA Donald Trump avertizeaza populatia ca varful mortalitatii provocate de coronavirus se va anregistrain doua saptamani si spera ca revenirea la normalitate se va produce pe 1.

AGENTIILE DE PRESA: Donald Trump ordona General Motors sa produca ventilatoare medicale pentru pacientii cu COVID-19

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a ordonat vineri General Motors sa produca rapid ventilatoare medicale pentru pacientii bolnavi de COVID-19, la cateva ore dupa ce a criticat dur, GM si Ford Motor, pentru ca nu se implica suficient de rapid, transmite Reuters.

Donald Trump ordona General Motors sa construiasca ventilatoare medicale pentru pacientii cu COVID-19, conform Legii privind Productia de Aparare

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a ordonat vineri General Motors sa construiasca rapid ventilatoare medicale pentru pacientii bolnavi de COVID-19, la cateva ore dupa ce a criticat dur, GM si Ford Motor, pentru ca nu se implica suficient de rapid, transmite Reuters.

Donald Trump se opune anularii conventiei Partidului Republican din cauza noului coronavirus

Presedintele american Donald Trump a anuntat ca nu anuleaza Conventia Nationala a Partidului Republican din cauza noului coronavirus, aceasta fiind prevazuta in august, in vederea alegerilor prezidentiale americane din noiemrbie in Statele Unite, relateaza Reuters.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )