Libnet.ro
UNICEF

19 Apr.

FOTO Printul Harry si Meghan Markle, prima aparitie publica dupa Megxit: Sunt incantata de revenire

Adevărul Adevărul,
FOTO Printul Harry si Meghan Markle, prima aparitie publica dupa Megxit: Sunt incantata de revenire

Printul Harry 35 de ani) si ducesa Meghan Markle 38 de ani) au avut prima aparitie publica de la retragerea lor din familia regala britanica. continuă pe Adevărul

Printul Harry si Megan Markle, prima aparitie publica dupa divortul de Casa Regala

Printul Harry si Meghan Markle au bifat prima aparitie publica dupa divortul de Casa Regala a Marii Britanie. Iata aici imaginile care fac inconjurul lumii prin intermediul presei internationale! .

Ce suma colosala a primit Meghan Markle pentru o secunda de filmare. Raspunsul ei i-a uluit pe toti

Sotia printului Harry, Meghan Markle, a primit o suma uriasa doar pentru o secunda de filmare. Producatorii de la Hollywood au venit cu aceasta propunere dupa ce aceasta a iesit din drepturile Casei Regale. Raspunsul ei i-a lasat pe multi cu gura cascata. Ce suma colosala a primit Meghan Markle pentru o secunda de filmare.

Meghan Markle o supara din nou pe Regina Elisabeta a II-a: decizia radicala pentru ultima aparitie oficiala

Tensiunile dintre Meghan Markle si Regina Elisabeta a II-a ating cote alarmante in aceasta perioada, cu cateva zile inaintea de incheierea Megxit. Mai sunt doar cateva zile in care printul Harry si Meghan Markle vor mai fi considerati membrii ai casei regale. Saptamana aceasta, Meghan si Harry vor fi la Londra pentru a participa la .

Meghan Markle s-a intors in Marea Britanie. Ce se intampla acum cu Printul Harry

Meghan Markle si printul Harry, s-au intors in Marea Britanie. Harry a avut o discutie destul de aprinsa cu regina, care a fost destul de suparata in ultimul timp. Unde si-au lasat cei doi copilul pe perioada in care au plecat? Meghan Markle s-a intors in Marea Britanie Ducesa de Sussex s-a intors recent in .

Meghan Markle si Printul Harry s-au intors in UK! Ultimele aparitii ale Ducilor de Sussex ca Membrii Seniori ai Familiei Regale (VIDEO)

Actrita Meghan Markle si Printul Harry s-au intors in Mare Britanie. Cei doi trebuie sa onoreze, pana la finalul lunii martie, ultimele indatoriri ca membrii seniori ai Familiei Regale. incepand.

Cu cine va ramane Archie, daca Meghan Markle si Printul Harry vor divorta in viitorul apropiat (VIDEO)

In presa straina apar tot mai multe zvonuri potrivit carora Meghan Markle si Printul Harry ar fi inaintat deja actele de divort. Ducii de Sussex sunt de foarte mult timp in atentia publicului, iar acsta a fost.

Printul Harry, intalnire in privat cu regina Elisabeta a II-a. Meghan Markle a ramas in Canada

Printul Harry a revenit din Canada in Marea Britanie, duminica, unde a avut o intrevedere privata cu bunica sa, Regina Elisabeta a II-a. Potrivit ABC, intalnirea a durat patru ore si s-a desfasurat la castel.

Printul Harry si Lewis Hamilton au inaugurat un muzeu la circuitul Silverstone

Printul Harry si campionul mondial la Formula 1 Lewis Hamilton au inaugurat, vineri, un muzeu la circuitul britanic Silverstone.

Regina Elisabeta, mesajemotionant catre nepotul ei, printul Harry: ce rugaminte a avut suverana

Printul Harry a revenit in Marea Britanie pentru ultimele obligatii profesionale in calitate de membru senior al familiei regale si, cu aceasta ocazie, a avut parte si de o intrevedere emotionanta cu regina Elisabeta la Castelul Windsor.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19 Apr.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )