Libnet.ro
UNICEF

14:15

Meghan Markle revine in industria cinematografica: ce rol va avea in cadrul unei productii Disney

Adevărul Adevărul,
Meghan Markle revine in industria cinematografica: ce rol va avea in cadrul unei productii Disney

Meghan Markle, sotia printului Harry, reintra in industria cinematografica dupa ce a renuntat la cariera sa de actrita pentru a deveni ducesa de Sussex. Ea a semnat un contract cu Disney. continuă pe Adevărul

Veste incredibila despre Meghan Markle si Tom Cruise. Nimeni nu se mai astepta la asta

Mai multe portaluri dedicate show-biz-ului american spun ca Tom Cruise incearca s-o readuca pe Meghan Markle inapoi in industria filmului. Stirile sunt imbracate intr-o aura de mister, unele stiri sunt confirmate, altele nu, dar ce e clar e clar: dupa renuntarea la indatoririle princiare, Megan are tot dreptul sa-si repare cariera de actrita. Meghan ar .

Urmeaza o noua era pentru Harry si sotia lui. Meghan Markle s-a conformat deciziei luate de Regina

Ducele si ducesa de Sussex si-au respectat partea de intelegere cu regina. Asadar au facut mai multe schimbari in cadrul firmelor si al drepturilor pe care le detin. Viata lor are parte acum de un nou inceput. Urmeaza o noua era pentru Harry si sotia lui Ducii de Sussex isi vor lua ramas bun de .

Printul Harry este disperat. Ce se intampla acum cu Meghan Markle si micul Archie

Nimeni nu este invulnerabil in fata pandemiei, nici macar capetele incoronate ale lumii, astfel ca nici Ducele si Ducesa de Sussex nu au fost sariti de la autoizolarea in locuinta proprie. Printul Harry este disperat Dupa ce s-au retras din indatoririile publice ale Casei Regale a Marii Britanii, cei doi s-au retras in Canada, mai .

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2197 seconds )