Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sfatul pe care l-a primit Printul Harry de la Kate Middleton cu privire la relatia sa cu Meghan Markle

B1 B1,
Sfatul pe care l-a primit Printul Harry de la Kate Middleton cu privire la relatia sa cu Meghan Markle

Nu toti membrii familiei regale britanice au privit cu ochi buni relatie dintre Printul Harry si Meghan Markle, ba chiar s-au aratat ingrijorati in ceea ce priveste aceasta situatie. in cartea Royals at Wa. continuă pe B1

Legatura nestiuta dintre Printesa Diana si Meghan Markle. Printul Harry a fost avertizat

Meghan Markle a fost comparata cu Printesa Diana in scandalul retragerii din planul vietii monarhice britanice. De altfel, multe dintre actiunile actritei au readus in amintirea britanicilor similitudinile dintre povestea sa si cea a mamei lui Harry. Pe langa acestea, cartea Royals at War: The Untold Story of Harry and Meghans Shocking Split with the .

Omagiul adus de Printul Harry regretatei Printese Diana. Acesta a tinut un discurs emotionant in cinstea mamei sale

Printul Harry i-a adus un omagiu mamei sale. Printesa Diana ar fi implinit varsta de 59 de ani pe data de 1 iulie, iar mezinul sau a vorbit despre faptul ca aceasta ar fi luptat impotriva rasismului si a.

Printul Harry, plin de remuscari ca a parasit Familia Regala. A fost departe de o situatie ideala

Printul Harry si cu Meghan Markle au decis acum cateva luni sa renunte la titlurile regale. De asemenea, cei doi soti, impreuna cu fiul lor, Archie, s-au mutat in Los Angeles pentru a putea incepe o noua.

Cum se prepara desertul preferat al Ducesei de Cambridge. Bucatarul regal a dezvaluit reteta favorita a lui Kate Middleton VIDEO

Fostul bucatar al Casei Regale Britanice Darren McGrady a dezvaluit care este desertul preferat al Ducesei de Cambridge pe care l-a gatit de nenumarate ori in timpul contractului sau la Palat. Este vorba de o reteta de baza de pandispan si cu multa crema de caramel.

Femeia care a primit 16 ani o pensie mai mica, dintr-o eroare de calcul, isi va primi toti banii inapoi. Ministrul Muncii i-a cerut scuze personal

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, i-a cerut scuze unei femei din Alba care a primit o pensie mai mica, timp de 16 ani, din cauza unei erori de calcul a functionarilor. Ministrul spune ca a facut toate demersurile legale pentru ca femeia sa primeasca integral diferenta pentru cei 16 ani in care a fost privata de dreptul integral de pensie. in plus, functionarii publici care au gresit vor raspunde.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )