Libnet.ro
UNICEF

09:30

COSMAR pentru ION ILIESCU! S-a intamplat in aceasta DIMINEATA pe patul de SPITAL! Astrologii au dat vestea SUMBRA

B1 B1,
COSMAR pentru ION ILIESCU! S-a intamplat in aceasta DIMINEATA pe patul de SPITAL! Astrologii au dat vestea SUMBRA

Ion Iliescu se afla in continuare internat la Spitalul Elias din cauza problemelor cardiace. Fostul presedinte ramane sub supravegherea medicilor pentru investigatii suplimentare si tratament. continuă pe B1

Ce avere are Ion Iliescu. Fostul presedinte primeste o pensie frumusica de la stat, dar nu aici e partea importanta a agoniselii sale de-o viata

Cu cateva zile in urma, Ion Iliescu a fost dus de urgenta la Spitalul Elias din Capitala. Nu se stiu foarte multe detalii despre starea de sanatate a fostului presedinte al Romaniei. in ultimul timp acesta s-a ingrijit mai mult, pentru ca a efectuat controale dese la medic si a avut chiar diverse operatii. De-a .

Ion Iliescu a ajuns la Spitalul Elias din Capitala. Fostul presedinte, internat pentru probleme cardiace

Fostul presedinte al RomanieiIon Iliescua ajuns din nou la Spitalul Elias. Fostul sef de stat a ajuns vineri dupa-amiaza cu putin timp la unitatea medicala. Ion Iliescu a fost operat, la inceputul.

Ion Iliescu si Tamara Buciuceanu raman in continuare internati la Spitalul Elias

Ion Iliescu si Tamara Buciuceanu raman in continuare internati la Spitalul Elias. Fostul presedinte Ion Iliescu ramane internat la Spitalul Elias, dar evolutia starii sale de sanatate este.

Noi detalii despre starea de sanatate a lui Ion Iliescu. Ce se intampla la Spitalul Elias

Medicii de la Spitalul Elias din Capitala au oferit noi detalii despre starea de sanatate a lui Ion Iliescu. Fostul presedinte al Romaniei a fost internat, vineri, din cauza unor probleme cardiace mai vechi. El va ramane in continuare in spital, iar medicii au anuntat ca starea lui este favorabila. Starea de sanatate a lui .

Anuntul despre Ion Iliescu tocmai a fost facut: Din pacate, fostul presedinte...

Fostul presedinte Ion Iliescu ramane internat la Spitalul Elias, dar evolutia starii sale de sanatate este favorabila, a declarat luni, pentru Agerpres, purtatorul de cuvant al unitatii medicale, Silvius.

Ion Iliescu ramane internat la Elias; evolutia starii sale de sanatate - favorabila

Fostul presedinte Ion Iliescu ramane internat la Spitalul Elias, dar evolutia starii sale de sanatate este favorabila, a declarat luni, pentru Agerpres, purtatorul de cuvant al unitatii medicale, Silvius Negoita.

Starea lui Ion Iliescu este stabila. SURSE: Medicii i-ar putea pune un al saptelea stent(VIDEO)

Fostul presedinte Ion Iliescu ramane internat la Spitalul Elias pentru mai multe investigatii, chiar daca starea sa de sanatate este stabila, iar suferinta cardiaca se afla intr-o discreta ameliorare,.

Spitalul Elias, informare de ultima ora despre starea de sanatate a lui Ion Iliescu

Informatii de ultima ora privind starea de sanatate a fostului presedinte Ion Iliescu, in varsta de 89 de ani. Domnul Iliescu se simte mai bine sambata, nu are simptome cardiace, se mobilizeaza si se.

Ce inseamna sindromul coronorian acut, afectiunea de care ar suferi Ion Iliescu

Fostul presedinte Ion Iliescu a fost internat vineri la Spitalul Elias cu noi probleme cardiace. Potrivit unor surse medicale, Iliescu ar suferi desindrom coronarian acut. Potrivit sfatulmedicului. ro, termenul.

Noi informatii despre starea lui Ion Iliescu

Fostul presedinte al Romaniei Ion Iliescu se afla internat la Spitalul Elias. El s-a prezentat vineri la spital, iar medicii i-au recomandat sa ramana internat pentru investigatii suplimentare si.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )