Libnet.ro
UNICEF

12:30

Doamne, ce tragedie! Catalin Botezatu, taiat de sus pana jos! Imagini GREU DE PRIVIT (FOTO)

B1 B1,
Doamne, ce tragedie! Catalin Botezatu, taiat de sus pana jos! Imagini GREU DE PRIVIT (FOTO)

Momente tot mai grele pentru celebrul creator de moda Catalin Botezatu care a ajuns din nou pe mana medicilor din Turcia pentru evaluarea afectiunilor. Daca ti-as arata acum ca sunt taiat de sus pana. continuă pe B1

Catalin Botezatu, de nerecunoscut langa doi fosti concurenti Exatlon. Giani Kirita a facut totul public

Catalin Botezatu abia daca a fost recunoscut de catre fanii acestuia. Celebrul designer arata foarte diferit. Ce au observat cei care il urmaresc la fotografia acestuia cu doi fosti cocurenti de la Exatlon? Catalin Botezatu, extrem de schimbat! Giani Kirita a postat o fotgrafie cu celebrul Catalin Botezatu. Desi se scria zilele trecute ca acesta .

Catalin Botezatu, din nou la spital. Ce se intampla cu designerul, dupa operatia din Turcia

Catalin Botezatu are din nou probleme de sanatate! Ce se intampla acum cu celebra vedeta? Acesta le-a recunoscut fanilor ca are dureri incredibile si ca il chinuie groaznic. Catalin Botezatu, din nou pe mana medicilor Catalin Botezatu a suferit patru interventii chirurgicale, iar acum urmeaza sa plece din nou in Turcia. De data aceatsta, pentru .

Catalin Botezatu, din nou pe mana medicilor. Clipe cumplite pentru creatorul de moda: inauntru am dureri

Catain Botezatu este din nou sub apriga supraveghere a medicilor. Ce se intampla acum cu vedeta si mai este starea sa de sanatate. Acesta le-a marturisit fanilor tot. Catalin Botezatu, din nou la spital Din pacate, nu a ajuns momentul in care Catalin Boteztau sa rasufle linistit. Acesta a ajuns din nou pe mana medicilor, .

Catalin Botezatu ajunge din nou pe mana medicilor. Ce i se intampla dupa operatie

Catalin Botezatu nu a scapat de chinul cauzat de problemele legate de cancerul la colon. Celebrul creator de moda a suferit patru interventii chirurgicale la o clinica din Turcia, iar acum a ajuns din nou.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )