Libnet.ro
UNICEF

06:30

Oana Roman a stat doua zile internata in spital. Acum vedeta este acasa, insa diagnosticul pus de medici este crunt

B1 B1,
Oana Roman a stat doua zile internata in spital. Acum vedeta este acasa, insa diagnosticul pus de medici este crunt

Dupa doua zile in care a stat internata in spital, Oana Roman a ajuns acum acasa. Vedeta a ajuns pe mana medicilor imediat dupa botezul mezinei si a lui . Pentru ca a. continuă pe B1

De la petrecere, direct la spital! Ce a patit Oana Roman la botezul fiicei

A vrut sa-si petreaca seara cu prietenii sai, dar a ajuns la spital! Oana Roman, una dintre persoanele invitate la botezul fetitei , a fost nevoita sa spuna pas distractiei, dupa ce s-a confruntat cu niste probleme de sanatate. Fiica fostului premier al Romaniei a ajuns de urgenta pe mana medicilor. Oana Roman, de .

SOC TOTAL: Oana Roman rupe tacerea! A facut ANUNTUL DESPRE DIVORT!

E divortul momentului si se pare ca Oana Roman detine toate datele. IMAGINI BOMBA CU O VEDETA DIN ROMANIA! BARBATII AU RAMAS SOCATII CAND AU VAZUT-O GOALA Foarte buna prietena cu Mihai Mitoseru,.

Pilotii British Airways au inceput astazi o greva de doua zile

Pilotii British Airways BA) au inceput luni o greva de doua zile, ceea ce a dus la anularea majoritatii zborurilor companiei aeriene britanice si a afectat semnificativ planurile a mii de calatori, intr-o actiune industriala fara precedent din cauza disputelor salariale, transmite Reuters.

Pilotii British Airways au intrat la miezul noptii intr-o greva de doua zile

Pilotii British Airways BA) au intrat la miezul noptii intr-o greva de doua zile din cauza unui conflict de munca legat de salarizare si conditiile de lucru, transmite BBC.

Dezvaluirile anchetatorilor despre doctorita acuzata ca si-a ucis bebelusul: A tinut cadavrul copilului in casa timp de doua zile

Doctorita Nadia Filip si-a ucis copilul in momentul in care avea aproximativ o luna, i-a tinut cadavrul timp de doua zile in locuinta pe care o detine in Oradea, dupa care l-a ingropat in curtea unei case din comuna bihoreana Auseu, potrivit unor informatii facute publice vineri, 6 septembrie, de oficialii Parchetului de pe langa Tribunalul Bihor.

Razvan Cuc vrea sa stea doua zile pe saptamana pe santierul autostrazii Sebes-Turda

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, afirma ca vrea sa petreaca doua zile pe saptamana pe santierul autostrazii Sebes-Turda, loturile 1 si 2, intrucat a constatat ca in prezenta sa mobilizarea constructorilor este mai buna.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3103 seconds )