Libnet.ro
UNICEF

18:45

Romania, in LACRIMI! Ionut Dolanescu a facut ANUNTUL TRIST: Ciocarlia noastra draga, Maria Ciobanu ...

B1 B1,
Romania, in LACRIMI! Ionut Dolanescu a facut ANUNTUL TRIST: Ciocarlia noastra draga, Maria Ciobanu ...

Maria Ciobanu si-a pus viata in pericol, neascultand de sfatul medicilor. Ciocarlia muzicii populare romanesti, in varsta de 81 de ani, s-a urcat in avion si a venit din SUA la Bucuresti,. continuă pe B1

Milioane de romani, iN LACRIMI! Ionut Dolanescu a facut anuntul TRIST, chiar in ziua in care MARIA CIOBANU a implinit 82 de ani: Azi, Ciocarlia... (FOTO)

Zi mare pentru lumea muzicii populare! Maria Ciobanu a implinit, marti, frumoasa varsta de 82 de ani, ocazie cu care admiratorii indragitei artiste, dar si fiul acesteia, Ionut Dolanescu, i-au transmis.

ROMANIA, iN LACRIMI pentru Mihai Constantinescu! SOTIA artistului a facut ANUNTUL TRIST!

Durere mare pentru apropiatii lui Mihai Constantinescu! DOAMNE, DUMNEZEULE! TEO TRANDAFIR NU MAI ARE NICIO SANSA! CARMEN HARRA A FACUT ANUNTUL CUMPLIT! Aflat de aproape sase luni in coma, starea lui de.

Cand se difuzeaza ultimul episod din Insula Iubirii, sezonul 5. Antena 1 a facut anuntul oficial

Ultimul episod din Insula Iubirii, sezonul 5, se apropie cu pasi repezi. Din pacate, fanii emisiunii se pregatesc sa-si ia adio de la formatul special al iubirii care a facut furori in randul doamnelor si doamnisoarelor si nu numai. Cand se va difuza ultimul episod al aventurilor din Thailanda? Cand se difuzeaza ultimul episod din .

SOC! Petre Roman A AJUNS NUMAI PIELE SI OS! Silvia Chifiriuc a facut ANUNTUL care i-a SOCAT PE TOTI!

Petre Roman, ajuns acum la 73 de ani, este complet schimbat. DOAMNE, DUMNEZEULE! TEO TRANDAFIR NU MAI ARE NICIO SANSA! CARMEN HARRA A FACUT ANUNTUL CUMPLIT! Fostul premier se imbraca si arata ca un.

Socant! Andreea Esca a facut anuntul trist: Daca e pe moarte, nu mai stam cu el?!

Andreea Escaeste una dintre cele mai cunoscute stiriste din Romania, dar aceasta se ocupa de presa nu doar la TV, ci si la radio si in reviste.

GATA! Anamaria Prodan a facut ANUNTUL SOC dupa 11 ani de CASNICIE cu REGHE! Acum, e OFICIAL!

Anamaria Prodan a tinut sa faca anuntul oficial dupa ce in toate publicatiile a aparut informatia ca a divortat de Laurentiu Reghecampf.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2591 seconds )