Libnet.ro
UNICEF

22:30

Sotia lui Idris Elba, infectata cu noul coronavirus la o saptamana dupa ce a refuzat sa se izoleze de actor: Iubirea e tot ce-ti ramane FOTO

Adevărul Adevărul,
Sotia lui Idris Elba, infectata cu noul coronavirus la o saptamana dupa ce a refuzat sa se izoleze de actor: Iubirea e tot ce-ti ramane FOTO

Sotia lui Idris Elba, in varsta de 30 de ani, a fost testata pozitiv cu noul coronavirus, la o saptamana de cand actorul britanic a aflat ca este infectat. Modelul si-a explicat decizia de a nu urma recomandarile medicilor de a se autoizola fara sotul ei. continuă pe Adevărul

Femeie din Uricani infectata cu noul coronavirus. Alti 15 localnici sunt izolati la domiciliu

O femeie din Uricani a fost diagnosticata cu noul coronavirus. Alti 15 localnici din oras sunt izolati la domiciliu, sustine primarul Danut Buhaescu.

India a inceput sa stampileze pe maini oamenii care sunt banuiti ca au noul coronavirus. Tara ar putea deveni noul focar al pandemiei

India a inceput sa stampileze pe maini oamenii care sunt banuiti ca au noul coronavirus iar cei care nu respecta regulile de carantina sunt arestati Carantina acasa este mesajul care apare.

Ludovic Orban, testat din nou pentru noul coronavirus

Premierul Ludovic Orban va fi din nou testat, luni, pentru noul coronavirus. Daca va iesi negativ, seful Executivului se va intoarce la Guvern.

Seful ISU Hunedoara confirmat pozitiv cu noul coronavirus.!

Col. Viorel Demean, seful ISU Hunedoara, a fost confirmat pozitiv cu noul coronavirus Covid-19, potr.

Primul deces al unui pacient din Romania infectat cu noul coronavirus

A fost inregistrat primul deces al unui pacient infectat cu noul coronavirus pe teritoriul Romaniei. Barbatul, in varsta de 67 de ani, pacientul avea cancer in stadiu terminal.

Primul deces din Romania al unei persoane infectate cu noul coronavirus. Pacientul de 67 de ani, internat la Filiasi suferea de afectiuni preexistente grave

Duminica a fost confirmat primul deces din Romania al unui pacient infectat cu noul coronavirus. Este vorba de pacientul de 67 de ani, internat initial la Spitalul din Filiasi si transferat apoi la spitalul de boli infectioase din Craiova. Acesta avea afectiuni preexistente grave, suferind de cancer pulmonar in faza terminala.

59 noi cazuri de imbolnavire cu noul coronavirus anuntate sambata. Bilantul total a ajuns la 367 de pacienti confirmati

Numarul total al cazurilor de infectare cu noul coronavirus a ajuns sambata la 367 cazuri dupa ce in ultimele 24 de ore au fost confirmate alte 59 cazuri. Dintre cele 367 de persoane confirmate pozitiv, 52 au fost declarate vindecate si externate 36 la Timisoara, 11 la Bucuresti, 3 la Craiova, unul la Constanta si unul la Iasi).

30 de cetateni romani confirmati in strainatate ca fiind infectati cu noul coronavirus

Grupul de comunicare strategica a anuntat, sambata, ca sapte romani au murit ca urmare a infectiei cu noul coronavirus: sase in Italia si unul in Franta.

Secretarul de stat Nelu Tataru: Clinicile private ar putea sa efectueze contracost teste pentru noul coronavirus, dupa ce o comisie le va evalua capacitatea in acest sens (VIDEO)

O comisie va evalua capacitatea clinicilor private din Romania in ceea ce priveste testarea pentru noul coronavirus, astfel incat acestea sa poata intra in programele nationale de sanatate si sa efectueze co.

Republica Moldova a ajuns la 66 de persoane contaminate cu noul coronavirus. Presedintele Dodon crede ca pot fi cateva sute de cazuri in urmatoarele doua saptamani

Un numar de 66 de cazuri de infectare cu noul coronavirus au fost confirmate in Republica Moldova, cu 17 pacienti depistati doar vineri. Dintre persoanele testate pozitiv vineri, 12 sunt cu transmitere locale,.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )