Libnet.ro
UNICEF

07:45

TRAGEDIE in muzica populara! IUBITA TINERICA a lui Gheorghe Turda a ajuns de URGENTA pe mana medicilor: Iata IMAGINILE DURERII de pe patul de spital (GALERIE FOTO)

B1 B1,
TRAGEDIE in muzica populara! IUBITA TINERICA a lui Gheorghe Turda a ajuns de URGENTA pe mana medicilor: Iata IMAGINILE DURERII de pe patul de spital (GALERIE FOTO)

Nicoleta Voicu, fosta iubita a lui Gheorghe Turda, trece prin clipe grele. VEZI AICI GALERIA FOTO indragita artista a ajuns la spital, in urma unor probleme de sanatate. Totul se manifesta pe baza de. continuă pe B1

COSMAR iN MUZICA POPULARA! Au ingropat-o de VIE! IMAGINI CUTREMURATOARE de la mormantul ARTISTEI (GALERIE FOTO)

Moartea marii cantarete de muzica populara Ileana Sararoiu a socat Romania in urma cu 35 de ani. Tragedia a avut loc dupa onunta inlocalitatea Unirea, judetul Calarasi. Romania,.

De ce a murit sotia lui Gheorghe Turda. Artistul crede ca s-a imbolnavit grav dupa ce a vizitat Hiroshima

De ce a murit sotia cantaretului de muzica populara Gheorghe Turda? Artistul crede ca s-a imbolnavit grav dupa ce a vizitat Hiroshima. De ce a murit sotia cantaretului Gheorghe Turda? Gheorghe Turda, unul dintre cei mai indragiti cantareti de muzica populara, a fost mereu o sursa de voie buna pentru publicul sau. Multi ii stiu .

BLESTEMUL Hiroshima a lovit-o pe sotia lui Gheorghe Turda? S-A iMBOLNAVIT GRAV dupa ce a vizitat locul! DETALII CUTREMURATOARE

Unul dintre cei mai indragiti cantareti de muzica populara, Gheorghe Turda, a fost marcat de o drama in trecut.

DRAMA fara precedent in muzica populara! Din pacate, indragita interpreta iubita de milioane de romani A MURIT: A avut PROBLEME CARDIACE!

Elena Ionescu Cojocaru a incetat din viata la varsta de 68 de ani. Cantareata de muzica populara s-a stins din cauza unor complicatii cardiace. Cojocaru a absolvit Facultatea de Muzica din Brasov.

Un deceniu de LACRIMI! Drama continua pentru Gheorghe Turda: A primit VESTEA CRUNTA in timp ce era in turneu

S-au implinit zece ani de cand Gheorghe Turda este vaduv si nimeni nu a reusit sa se apropie de statutul celei care i-a fost alaturi aproape patru decenii.

SOC iN MUZICA POPULARA! A FOST ABUZATA SEXUAL. Da, este vorba chiar despre EA! Informatii socante au iesit la iveala

Fiica fostului cantaret de muzica populara, Aurelian Preda, a declarat ca a fost agresata sexual si abuzata emotional de catre Nicusor Iordan, barbatul care i-a fost caun tata.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2469 seconds )