Libnet.ro
UNICEF

08:45

Cum a jignit-o Printul William pe Meghan Markle, sotia fratelui sau

Adevărul Adevărul,
Cum a jignit-o Printul William pe Meghan Markle, sotia fratelui sau

Acum ca noua lor biografie, Finding Freedom, este pe piata, publicul poate afla detalii picante din culisele vietii la palat. Unele spuse din punctul de vedere al fostilor Duci de Sussex, caci aceasta carte este scrisa de jurnalisti apropiati lui Harry si lui Meghan. continuă pe Adevărul

Dezvaluiri despre primele intalniri dintre printul Harry si Meghan Markle. Cine a spus primul Te iubesc!

Extrase din cartea Finding Freedom care include reportaje si interviuri cu apropiati ai printului Harry si Meghan Marple, ofera detalii despre primele intalniri ale cuplului. Cei doi nu s-au sarutat la prima intalnire, dar au flirtat si au lasat sa se vada chimia dintre ei.

De ce nu au fost Meghan Markle si Kate Middleton niciodata apropiate

S-a vorbit mult despre relatia aparent tensionata dintre Meghan Markle, sotia Printului Harry, si Kate Middleton, sotia Printului William. Iata motivele pentru care cele doua nu au fost niciodata prea apropiate! .

Printul Harry si Meghan Markle ii dau in judecata pe paparazzi. Acestia au realizat o serie de fotografii cu fiul Ducilor de Sussex in mod ilegal

Orice ar incerca sa faca, Printul Harry si Meghan Markle nu pot scapa de atentia presei, dar mai ales a paparazzilor. De data aceasta, cei doi au intentat proces pentru a impiedica publicarea sau vanzarea unor.

Meghan Markle, motivul distantarii dintre fratii William si Harry?

Conform unei noi carti ce spune povestea Familiei Regale din Marea Britanie, Meghan Markle ar fi motivul distantarii dintre Printul William si Printul Harry. Afla aici toate detaliile! .

Meghan Markle, umilita public! Cine a facut-o praf acum pe sotia lui Harry

Meghan Markle, facuta din nou cu ou si cu otet de propriul sau tata! Thomas Markle a acordat un interviu pentru publicatia britanica The Sun, in care critica aspru faptul ca fiica sa se pregateste sa-si scoata pe piata biografia. Barbatul spune ca momentul este unul cum nu se poate mai prost! Meghan Markle, umilita .

Meghan Markle si Harry, secretul a iesit la iveala. Ce s-a intamplat, de fapt, de Craciun

O noua controversa in familia regala britanica! Printul Harry siMeghan Markle s-ar fi decis sa renunte la indatoririle regale dupa ce s-au simtit atacati de discursul pe care l-a sustinut regina Elisabeta a II-a de Craciun. Care a fost gestul care i-a determinat pe Ducii de Sussex sa o ia pe proria cale, in paragrafele .

Motivele pentru care Meghan Markle si Kate Middleton nu s-au inteles niciodata. De ce nu au reusit sa ingroape securea razboiului

Speculatiile potrivit carora Meghan Markle si Kate Middleton nu s-ar fi inteles prea bine au reprezentat un subiect des dezbatut de canalele de media. Se pare ca Ducesa de Cambridge a fost inca de la inceput i.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )