Libnet.ro
UNICEF

12:30

Cum s-au imbracat Kate Middleton si Meghan Markle la nunta Printesei Eugenie

ADPM ADPM,
Cum s-au imbracat Kate Middleton si Meghan Markle la nunta Printesei Eugenie

Privirile tuturor au fost atintite ieri, la nunta Printesei Eugenie, in mod special spre cele mai faimoase Ducese din lume, Kate Middleton si Meghan Markle. Iata cum au ales acestea sa se imbrace la eveniment. continuă pe ADPM

Kate Middleton a inceput parada fashion dupa concediul de maternitate

Kate Middleton a incheiat concediul de maternitate si este acum din nou deosebit de activa avand aparitii publice dese. Deja saptamana aceasta au fost doua, iar vineri va urma mult-asteptata participare la nunta Printesei Eugenie.

Kate Middleton, criticata de Keira Knightley pentru ca ar afisa o imagine falsa dupa nastere

Actrita Keira Kightley o critica pe Ducesa de Cambridge sustinand ca afiseaza o imagine falsa, nerealista, dand ca exemplu si faptul ca s-a afisat impecabil, machiata si pe tocuri, la doar sapte ore dupa nastere, cand a iesit din maternitate.

Meghan Markle va participa la MET GALA la fel ca Printesa Diana?

Urmatoarea editie a evenimentului de mare anvergura, Met Gala va avea loc abia peste sapte luni, insa oamenii cred inca de pe acum ca Meghan Markle va fi prezenta si va aduce un plus de valoare acestei seri speciale.

Fostul sot al lui Meghan Markle s-a insurat cu o tanara putred de bogata. Iata ce avere are!

Fostul sot al lui Meghan Markle, Trevor Engelson tocmai s-a casatorit cu o tanara a carei avere valoreaza 200 de milioane de dolari.

Meghan Markle se va desparti de Harry in cel mult trei ani! O apropiata a Printesei Diana face dezvaluiri incredibile despre cuplul regal (VIDEO)

Meghan Markle se va desparti de Harry in cel mult trei ani!Este declaratia socanta a uneia dintre cele mai apropiate prietene ale printesei Diana. Clarvazatoarea Simone Simmons spune ca familia.

Primul gest intim facut de Kate Middleton vizavi de Printul William, in public

Daca pe Meghan si pe Harry i-am vazut chiar si sarutandu-se la un eveniment public, pe Ducii de Cambridge nu i-am surprins niciodata intr-un moment de tandrete.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )