Libnet.ro
UNICEF

19:00

FOTO Meghan Markle, primele dezvaluiri despre sarcina si ce reprezinta inelul negru pe care Printul Harry il poarta de cateva zile

Adevărul Adevărul,
FOTO Meghan Markle, primele dezvaluiri despre sarcina si ce reprezinta inelul negru pe care Printul Harry il poarta de cateva zile

Meghan Markle a vorbit pentru prima data despre sarcina sa, in cadrul unei vizite oficiale din turneul regal, alaturi de printul Harry. continuă pe Adevărul

Meghan Markle, primele declaratii despre sarcina: Ce dezvaluiri a facut Ducesa de Sussex

Meghan Markle a vorbit in permiera despre sarcina sa. La o intalnire cu admiratorii Casei Regale din Bondi Beach, Australia, Ducesa de Sussex a dezvaluit ca se simte ca si cum ar fi afectata de diferenta de.

Meghan Markle, primele declaratii despre sarcina. De ce nu poate dormi noaptea - VIDEO

Printul Harry al Marii Britanii si sotia acestuia, ducesa Meghan de Sussex, insarcinata in luna a treia, s-au aflat vineri in vizita oficiala in Australia. Ei au avut parte de un eveniment lejer, in care.

Meghan Markle, in genunchi cand a vorbit pentru prima data despre sarcina ei

In dimineata zilei de 15 octombrie, familia regala britanica a anuntat ca Meghan Markle este insarcinata, anuntul fiind facut cand Ducii de Sussex se aflau in Australia, in turneu regal. Asa cum era de.

Cum il va chema pe copilasul pe care Meghan Markle il va naste in primavara anului 2019? Printul Harry a oferit un indiciu!

Fiecare zi pe care Printul Harry si Meghan Markle o petrec in Australia ne aduce noi informatii despre sarcina Ducesei de Sussex si despre primul urmas pe care il va avea. in timp ce se plimbau prin Melbourne.

Primele fotografii cu Meghan Markle dupa ce a anuntat ca este insarcinata

Imediat dupa ce Meghan si Printul Harry au anuntat ca asteapta un baietel, cei doi au plecat in turul regal care ii poarta catre Australia, Noua Zeelanda, Tonga si Fiji. Au stabilite 76 de intalniri si vor fi spectatori si la Jocurile Invictus. Iata cele mai adorabile poze cu indragitul cuplu regal din Australia, de cand am aflat ca Meghan Markle este insarcinata.

Meghan Markle i-a adus un omagiu Printesei Diana in prima zi a turneului regal. Ce tinuta a ales ducesa de Sussex intr-o noua vizita oficiala FOTO

Meghan Markle 37 de ani), care a anuntat ca este insarcinata, i-a adus un nou tribut printesei Diana, in prima vizita oficiala a ducilor de Sussex in Australia.

Meghan Markle, cu umerii goi in cea de-a patra zi a turneului din Australia! A avut o tinuta de 1.100 de euro

Cea de-a patra zi a turneului australian pe care il au Printul Harry si Meghan Markle a inceput cum nu se putea mai bine pentru Ducesa de Sussex. Meghan Markle a purtat o rochie in dungi, creata de designerul au.

Meghan Markle i-a adus un omagiu printesei Diana. Sotia printului Harry a purtat bijuteriile mamei lui

Meghan Markle i-a adus un discret omagiu printesei Diana in timpul vizitei sale in Australia. La intalnirea cu guvernatorul general, ducesa de Sussex a purtat bijuterii care i-au apartinut regretatei printese.

Reactia incredibila a PrintuluiHarry, in momentul in care un necunoscut se apropie de Meghan Markle: Ce crezi ca faci? - VIDEO

Printul Harry si Meghan Markle se afla intr-un turne oficial in Pacific. Cei doi au fost primiti cu flori de o multime de oameni. in timp ce Printul Harry vorbea cu un oficial australian in zona gradinii.

Gafa uriasa facuta de Palatul Kensington cand a anuntat ca Meghan Markle si printul Harry urmeaza sa devina parinti

Ducesa Meghan de Sussex, sotia printului Harry al Marii Britanii, este insarcinata cu primul ei copil. Altetele lor regale ducele si ducesa de Sussex sunt incantati sa anunte ca ducesa de Sussex va.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2773 seconds )