Libnet.ro
UNICEF

08:00

Harry si Regina au avut o cearta inainte de nunta cu Meghan Markle. Mezinul i-a adresat vorbe grele bunicii sale

B1 B1,
Harry si Regina au avut o cearta inainte de nunta cu Meghan Markle. Mezinul i-a adresat vorbe grele bunicii sale

Relatia dintre Printul Harry si actrita Meghan Markle a starnit numeroase controverse in Familia Regala. Mezinul Printesei Diana se pare ca ar fi ajuns chiar sa se certe cu bunica lui, Regina pentru actuala. continuă pe B1

Printul Harry catre Regina Elisabeta: Nu stiu ce naiba se intampla, dar trebuie sa faceti ce vrea viitoarea mea sotie!

Conversatia tensionata a avut loc inainte de nunta regala din anul 2018. in biografia fostilor Duci de Sussex, Finding Freedom, apare acest episod indelung comentat de presa in urma cu doi ani, dar despre ale carui culise nu cunosteam atatea amanunte.

Harry si Meghan Markle, la un pas de faliment? Averea lor e decimata rapid de o investitie prost facuta

Printul Harry si Meghan Markle s-au mutat acum sase saptamani intr-un conac din California cu 9 dormitoare si 16 bai, care are o valoare de aproximativ 14,5 milioane de dolari. Imobilul necesita cheltuieli anuale de intretinere enorme. Harry si Meghan Markle ar fi la un pas de faliment. Averea lor este tocata rapid de o .

Printul Harry si Meghan Markle au cumparat o proprietate de lux in California! Cati bani au scos din buzunar pentru casa lor de vis

Printul Harry si Meghan Markle au cumparat o proprietate intr-o comunitate exclusivista din California. Cuplul regal locuieste deja de sase spatamani in conacul din orasul Santa Barbara, cunoscut ca fiind casa unor vedete de rang inalt, precum Oprah Winfrey si Ellen DeGeneres.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2301 seconds )