Libnet.ro
UNICEF

15:30

Meghan Markle se implica in alegerile din SUA. Mesajul ducesei: Daca nu mergi sa votezi, atunci esti complice

Adevărul Adevărul,
Meghan Markle se implica in alegerile din SUA. Mesajul ducesei: Daca nu mergi sa votezi, atunci esti complice

Meghan Markle 39 de ani) le indeamna pe femeile din SUA sa voteze in numar cat mai mare la alegerile din noiembrie. Ducesa de Sussex a transmis ca cei care nu vor vota vor fi partasi la ceea ce va urma. continuă pe Adevărul

Meghan Markle se implica in alegerile din SUA. Le-a transmis femeilor sa mearga la urne

Meghan Markle le indeamna pe femeile din SUA sa voteze in numar cat mai mare la alegerile din noiembrie. Ducesa de Sussex a transmis ca cei care nu vor vota vor fi partasi la ceea ce va urma, potrivit Mediafax.

Meghan Markle se implica in alegerile din SUA! Mesajul transmis de Ducesa de Sussex

Meghan Markle le indeamna pe femeile din SUA sa voteze la alegerile din noiembrie. Potrivit Ducesei de Sussex, cei care nu vor vota vor fi partasi la ceea ce va urma.

Alegeri prezidentiale in SUA: Meghan Markle lanseaza un apel la schimbare

Actrita americana Meghan Markle, sotia printului Harry, a renuntat joi la neutralitatea ce ii caracterizeaza in mod normal pe membrii familiei regale britanice, lansand un apel la schimbare la viitoarele alegeri prezidentiale din SUA, din 3 noiembrie.

Baiatul lui Meghan Markle si al printului Harry e obligat! Ce trebuie sa faca in familia Regala

Archie, baiatul lui Meghan Markle si al printului Harry, va fi obligat sa respecte o regula regala, chiar daca parintii sai s-au retras din viata publica. Baiatul lui Meghan Markle si al printului Harry, obligat sa respecte o regula regala, chiar daca parintii nu mai sunt fete publice Iain MacMarthanne, expert in Casa Regala, a .

Cum s-a razbunat Meghan Markle pe milionarul care a umilit-o

In momentul in care Meghan Markle s-a mutat in Statele Unite ale Americii, unul dintre cei mai puternici oameni din lume a avut o replica acida. Aceasta n-a ramas datoare. Cum s-a razbunat Meghan Markle pe milionar Este vorba de nimeni altul decat Donald Trump. Acesta le-a adresat un mesaj care dadea de inteles ca .

Congres PSD - Stanescu: Suntem obligati sa castigam alegerile din acest an!

PSD este singurul partid care poate invinge PNL, a declarat candidatul la functia de secretar general al PSD, Paul Stanescu. Suntem obligati sa castigam alegerile din acest an! infrangerea nu este o optiune!, a declarat el.

Averea celor mai bogati 12 oameni din SUA a ajuns la peste 1.000 de miliarde de dolari

Pentru prima data, averile celor mai bogati 12 oameni din SUA au ajuns la valoarea totala de o mie de miliarde. Aceasta suma a scazut in primele luni ale anului si ale pandemiei, dar apoi a recuperat pierderea si a depasit in forta nivelul maxim de anul trecut.

Procurorul general din SUA se opune sugestiei lui Donald Trump de gratiere a lui Edward Snowden

William Barr, secretar al Justitiei si procuror general al SUA, a declarat vineri dupa-amiaza ca se va opune vehement oricarei incercari de gratiere a lui Edward Snowden, in contextul in care presedintele Donald Trump a sugerat acest lucru, potrivit Mediafax.

La 8 zile de la inceperea noului semestru, o universitate din SUA a suspendat cursurile cu prezenta fizica. Aproape 150 de studenti au fost depistati cu COVID-19

Unvesitatea Notre Dame din Indiana, SUA, a suspendat cursurile cu prezenta fizica, marti, la opt zile de la inceperea semestrului de toamna si dupa ce 146 de studenti si un angajat au fost testati pozitiv.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2358 seconds )