Libnet.ro
UNICEF

11:30

Meghan Markle a nascut! Printul Harry, tata de baiat!

ADPM ADPM,
Meghan Markle a nascut! Printul Harry, tata de baiat!

Mult asteptata veste a venit astazi din partea Casei Regale a Marii Britanii! Meghan Markle a nascut in aceasta dimineata, ea si Printul Harry devenind parintii unui baietel perfect sanatos! . continuă pe ADPM

Bucurie in familia regala britanica: Meghan Markle a nascut un baiat

UPDATE:Meghan Marklea nascut! Mostenitorului printului Harry este un baiat, anunta presa britanica. Meghan Markle, Ducesa de Sussex si sotia printului Harry, a intrat in travaliu,.

Marea Britanie, in sarbatoare: s-a nascut primul copil al Printului Harry si al Ducesei Meghan Markle

Marea Britanie e in sarbatoare dupa venirea pe lume a primului copil al cuplului format din Meghan Markle si Printul Harry. Acesta este un baietel, a anuntat Palatul Buckingham. La scurt timp dupa ce Palatul Buckingham confirma ca Meghan a intrat in travaliu, a aparut si vestea mult asteptata. Cuplul are un baietel. Printul Harry [] .

Printul Harry este tatic. Meghan Markle a nascut un baiat

Meghan Markle a nascut un baiat. Primul copil al Ducilor de Sussex este al saptelea in ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii si, totodata, al optulea stranepot al Reginei Elisabeta a ll-a. Cuplul regal au anuntat nasterea printr-o postare pe.

Prima reactie a Printului Harry, dupa ce Meghan Markle a nascut: ce spune despre numele mostenitorului

Printul Harry a avut o prima reactie dupa ce sotia sa, Meghan Markle, a nascut un baietel. El a stat de vorba cu jurnalistii imediat dupa nasterea copilului sau. Printul Harry a declarat, luni, imediat dupa nasterea primului sau copil, ca este cea mai frumoasa experienta pe care a trait-o vreodata. Vizibil emotionat, el s-a [] .

Meghan Markle a nascut un baietel. Primul copil al printului Harry a venit pe lume

Update:Meghan Markle a nascut un baietel, joi. Copilul e perfect sanatos, iar la acest moment lumea a inceput sa se stranga la Windsor. Stirea initiala:Meghan Markle a intrat in travaliu, iar.

Meghan Markle a nascut un baietel. Primul copil al printului Harry a venit pe lume VIDEO

Update:Meghan Markle a nascut un baietel, joi. Copilul e perfect sanatos, iar la acest moment lumea a inceput sa se stranga la Windsor. Stirea initiala:Meghan Markle a intrat in travaliu, iar.

Meghan Markle, ducesa de Sussex, a nascut un baiat

Meghan Markle, ducesa de Sussex, a nascut astazi, un baiat, potrivit unui anunt al Palatului Buckingham.

VIDEO Printul Harry, in culmea fericirii dupa nasterea primului sau copil: Sunt mandru de sotia mea. Cand va fi prezentat bebelusul regal

Printul Harry 34 de ani) a oferit primele declaratii dupa ce sotia lui, Ducesa Meghan 37 de ani), a nascut in aceasta dimineata, pe 6 mai, un baietel perfect sanatos.

Meghan Markle trebuia sa nasca deja. Ce se intampla

Meghan Markle trebuia sa nasca saptamana trecuta. Sarcina a ajuns la termen, insa nasterea naturala, acasa, asa cum isi doreste ducesa, nu a avut inca loc. Iata ce se intampla.

ştiri din Monden

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )