Libnet.ro
UNICEF

18:00

Meghan Markle a pierdut cea mai recenta runda impotriva publicatiei Daily Mail

Adevărul Adevărul,
Meghan Markle a pierdut cea mai recenta runda impotriva publicatiei Daily Mail

Meghan Markle, sotia printului Harry, a pierdut cea mai recenta runda in cazul impotriva Associated Newspapers Limited ANL), care detine ziarele Daily Mail si Mail on Sunday. continuă pe Adevărul

Meghan Markle a pierdut cea mai recenta runda in cazul impotriva Associated Newspapers

Meghan Markle, sotia printului Harry, a pierdut cea mai recenta runda in cazul impotriva Associated Newspapers Limited ANL), care detine ziarele Daily Mail si Mail on Sunday.

Meghan Markle a pierdut cea mai recenta runda in procesul impotriva Associated Newspapers

Meghan Markle, sotia printului Harry, a pierdut cea mai recenta runda in cazul impotriva Associated Newspapers Limited ANL), care detine ziarele Daily Mail si Mail on Sunday.

Lovitura dura pentru Meghan Markle! A pierdut procesul

Lovitura imensa pentru Meghan Markle! Cunoscuta fosta actrita a pierdut in instanta. Judecatorii nu i-au dat castig de cauza impotriva publicatiei Daily Mail. Hotararea autoritatilor i-a dezamagit pe fanii care ii tineau partea sotiei Printului Harry. Meghan Markle a pierdut procesul! Meghan Markle a pierdut procesul contra Associated Newspapers Limited ANL), care detine ziarele Daily .

Meghan Markle si Printul Harry au luat o noua decizie majora. Vestea total neasteptata venita din SUA

Veste uriasa pentru fanii cuplului britanic! Meghan Markle si Printul Harry au luat o decizie majora care-i va aduce mai aproape de publicul larg. Despre ce este vorba si care sunt conditiile in care se va petrece totul? Meghan Markle si Printul Harry, decizie majora. Din ce in ce mai mult in atentia publicului Veste .

S-a umplut paharul razvratirii lor? Printul Harry si Meghan Markle au acceptat sa apara intr-un reality show

Odata cu aceasta miscare, am putea spune ca Ducii de Sussex si-au taiat singuri craca. regala. Va vine sa credeti sau nu, dar Printul Harry si Meghan Markle chiar au acceptat sa apara intr-o emisiune de tip reality show pentru platforma Netflix.

Cea mai mare rivala a Simonei Halep s-a retras de la Roland Garros! Decizie radicala de ultima ora

Serena Williams a anuntat in urma cu doar cateva minute ca se retrage de la aceasta editie a turneului de la Roland Garros. Sportiva din SUA era programata sa joace in mai putin de o ora, pe arena Philippe Chatrier, impotriva Tsvetanei Pironkova. Jucatoarea din Bulgaria va obtine calificarea in turul 3 al competitiei fara .

Cum se prepara cea mai buna maioneza. Ingredientul secret care trebuie folosit

Cele mai multe dintre gospodine au emotii atunci cand vine vorba de ea. Nelipsita din indragitele salate de boeuf sau de vinete, este unul dintre cele mai iubite sosuri. Bucatarii iti dezvaluie ingredientul secret si iti spun cum se prepara cea mai buna maioneza! Ingredientul secret pentru cea mai buna maioneza Prepararea unuia dintre cele .

increderea americanilor in economia SUA a consemnat in septembrie cea mai mare crestere din ultimii 17 ani

Increderea americanilor in economia Statelor Unite a consemnat in septembrie cea mai mare crestere din ultimii 17 ani, pe fondul imbunatatirii conditiilor de pe piata muncii, dar se afla inca sub nivelul anterior pandemiei de coronavirus, care s-a declansat la inceputul acestui an, transmite Reuters.

Cea mai puternica femeie din lume. 90% dintre barbati nu au forta ei. Cum arata

Brittany Flex Watts a inceput sa faca sport la un nivel inalt dupa ce stilul sau de viata incepuse sa o copleseasca. Pandemia de COVID-19 nu a oprit-o din a se antrena in continuare pentru concursurile la care urmeaza sa participe. Brittany, o femeie puternica. 90% dintre barbati nu au forta ei. isi subestimeaza pana .

Nicusor Dan a oferit raspunsul pentru cea mai arzatoare intrebare a cetatenilor. Vor avea bucurestenii apa calda si caldura la iarna?

Vestea ca Nicusor Dan a fost ales primar a adus multa speranta in casele bucurestenilor, dupa ce ierni la rand au inghetat in casele lor, fara a beneficia de apa calda si caldura. Gandul inspaimantator al unei noi ierni geroase i-a mobilizat pe multi cetateni sa faca poteca spre sectiile de votare pentru a incerca .

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2843 seconds )