Libnet.ro
UNICEF

23:15

Motivul pentru care asistenta Ducesei Meghan a demisionat

Adevărul Adevărul,
Motivul pentru care asistenta Ducesei Meghan a demisionat

Surse din interiorul Palatului Kensington au dezvaluit motivul pentru care asistenta personala a Ducesei de Sussex a demisionat dupa sase luni in slujba fostei actrite americane. continuă pe Adevărul

Superstitii despre bani. Motivul pentru care nu e bine sa atingi bani gasiti pe strada

Inca din copilarie, oamenii viseaza sau spera sa gaseasca bani pe strada. Unii o fac, altii nu, depinde cat de mult isi doresc acest lucru. Dar se zice ca nu e bine sa ii atingi. Ai castigat o.

Motivul pentru care Meryl Streep nu se poate uita la filmele vechi cu ea: Eram tanara si frumoasa, dar nefericita VIDEO

Actrita americana Meryl Streep 69 de ani) a dezvaluit care este motivul pentru care nu poate sa vizioneze filmele vechi in care a jucat.

Subiectele zilei: Motivul misterios care a blocat avioanele F-16 la sol de 1 Decembrie: Doreii de la tehnic; Germania si europenii n cadere libera; Reactie incredibila n cazul copiilor cazati la catedrala. Mama mi-a zis: Nu trebuia sa sunati la 112

Exista copii care nu pot pricepe matematica? Plus: De ce sunt asiaticii buni la matematica Dragos Iliescu, psiholog si expert in testare. Copilul meu nu e facut pentru matematica sau Nu pricep matematica, nici sa ma bati. Sunt fraze. Un fost sindicalist Metrorex rupe tacerea! De multa vreme, nu s-au mai luptat pentru muncitori, ci pentru spatiile comerciale. Un fost membru de sindicat povesteste care sunt mizele reale ale conflictului de munca.

Mircea Lucescu: Romania are o grupa grea! Motivul pentru care si-ar fi dat demisia imediat dupa tragerea la sorti

Selectionerul Turciei, Mircea Lucescu, a declarat ca urma sa demisioneze in cazul in care la tragerea la sorti a grupelor pentru preliminariile Euro 2020 echipa pe care o antreneaza ar fi cazut in aceeasi grupa cu Romania,.

Digisport: Adevaratul motiv pentru care Gabriela Firea nu participa la parada de 1 Decembrie

Gabriela Firea nu va participa la ceremoniile dedicate Zilei Nationale a Romaniei, desi a fost invitata de Klaus Iohannis la parada militara de 1 Decembrie, de la Arcul de Triumf. Astfel, primarul general al Capitalei se afla de joi, 28 noiembrie, intr-o vizita oficiala la Dublin, care se va incheia duminica, dupa tragerea la sorti a grupelelor de calificare pentru EURO 2020.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )