Libnet.ro
UNICEF

12:15

Numele catelului lui Meghan Markle a starnit valuri de ironii in Romania!

ADPM ADPM,
Numele catelului lui Meghan Markle a starnit valuri de ironii in Romania!

Meghan Markle si Printul Harry au adoptat, imediat dupa casatorie, un labrador negru caruia au ales sa ii dea un nume ce are o semnificatie aparte pentru ei. in Romania insa, a starnit valuri de ironii! Iata despre ce nume este vorba! . continuă pe ADPM

Numele cainelui adoptat de printul Harry si Meghan Markle face furori in Romania. Cum au ajuns sa-l numeasca asa

Misterul numelui printului Harry si al cainelui Meghan Markle a fost dezvaluit in sfarsit. Dupa ce Meghan a fost nevoita sa lase in urma iubitul sau caine Bogart in grija unor prieteni foarte buni din Canada, cuplul regal a adoptat un Labrador negru in august 2018. Si acum, dupa doi ani si multe speculatii inexacte .

Printul Harry si Meghan Markle au adoptat un caine. Numele ales pentru el este unul vulgar

Printul Harry si Meghan Markle au adoptat un labrador negru in vara lui 2018, la scurt timp dupa ce s-au casatorit, insa, pana acum, numele acestuia a fost un mister. in cele din urma cei doi l-au.

Labradorul lui Harry si Meghan Markle se numeste Pula

Labradorul negru adoptat de printului Harry si Meghan Markle se numeste Pula - iar numele a fost inspirat din prima calatorie a cuplului in Africa in urma cu patru ani, cand au inceput sa se intalneasca, potrivit Daily Mail.

Ce mesaj i-a dat Regina Elizabeta lui Meghan Markle, in ziua in care a implinit 39 de ani

Meghan Markle, sotia printului Harry al Marii Britanii, a aniversat astazi, 4 august, varsta de 39 de ani. Regina Elisabeta a fost prima din familia regala britanica care i-a transmis public un mesaj de felicitare. Ce mesaj i-a dat Regina Elizabeta lui Meghan Markle, in ziua in care a implinit 39 de ani Astazi, marti, .

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )