Libnet.ro
UNICEF

16:45

Predictii pentru numele bebelusului Ducilor de Sussex: care sunt cele mai populare variante

Adevărul Adevărul,
Predictii pentru numele bebelusului Ducilor de Sussex: care sunt cele mai populare variante

Pariorii fac predictii diverse in ceea ce priveste numele pe care il vor alege Ducesa Meghan 37 de ani) si Printul Harry 34 de ani) pentru primul lor copil. continuă pe Adevărul

Franta, ingrijorata de repetatele derapaje de la respectarea statului de drept din Romania: Stim cu exactitate care sunt prerogativele presedintelui si limitele care ii sunt impuse de Constitutie (Europa Libera, surse)

Franta remarca cu ingrijorare, repetatele derapaje de la respectarea statului de drept din Romania dar stie cu exactitate care sunt prerogativele presedintelui Romaniei si . ) limitele care ii sunt impuse de Constitutie, scrie Europa Libera, care citeaza surse autorizate de la Palatul Elysee.

Iritat ca se anunta protest in ziua mitingului PSD de la Iasi, Dragnea avertizeaza ca si-ar putea trimite oamenii care sunt foarte nervosi la manifestatia PNL de sambata

Liviu Dragnea ii avertizeaza pe liberali ca i-ar putea lasa pe oamenii din partid care sunt foarte nervosi sa faca o contramanifestatie in ziua mitingului PNL de la Iasi, la care este asteptat si presedintele Klaus Iohannis.

Care sunt cele mai asteptate filme care vor aparea in perioada urmatoare. Godzilla si X-Men sunt doar doua dintre ele

Dupa Avengers: Endgame, care s-a bucurat de un succes remarcabil la nivel mondial, exista si alte filme foarte asteptate de cinefili care vor aparea in perioada urmatoare. John Wick 3. Unul dintre.

Care sunt cele mai bune licee din Bucuresti din perspectiva elevilor, profesorilor si parintilor

Un top al liceelor din Capitala arata ca Liceul Teoretic International de Informatica Bucuresti, Colegiul National Bilingv George Cosbuc si Colegiul National Gheorghe Lazar sunt printre cele mai bune scoli din Bucuresti. Clasificarea liceelor a fost realizata de trei elevi din Bucuresti care au creat o platforma Registrul Educational Alternativ REAL) prin care liceele sunt evaluate de elevi, profesori, parinti si absolventi. Prin acest demers, cei trei liceeni vor sa isi ajute colegii din clasa a VIII-a in alegerea liceului.

DOCUMENT AEP a scos din proiectul de OUG pentru modificarea legii referendumului articolul care-i interzicea lui Iohannis sa cheme romanii voteze DA / A ramas insa prevederea cu cvorumul majorat

Din proiectul actualizat al textului de ordonanta de urgenta de modificare a legii referendumului a disparut prevederea care-i interzicea presedintelui sa cheme romanii sa voteze DA la consultarea pe teme de justitie, programata in aceeasi zi cu europarlamentarelor. Potrivit documentului publicat pe site-ul Autoritatii Electorale PenrmanenteAEP), prevederea care majoreaza cvorumul de prezenta a ramas. Proiectul de OUG nu figureaza pe ordinea de zi publicata de Guvern pentru sedinta de miercuri, insa acesta poate fi introdus pe cea suplimentara. De altfel, premierul Dancila a declarat ca ordonanta va fi adoptata miercuri.

Gest eroic si riscant facut de un tanar pentru a salva o adolescenta care voia sa se sinucida (VIDEO)

Gest eroic si nebunesc in acelasi timp, facut de un tanar pentru a salva o adolescenta care voia sa se sinucida. Fata de 16 ani s-a aruncat in fata trenului, care tocmai intra in gara. Fara sa stea pe.

DOCUMENT AEP a scos din proiectul de OUG pentru modificarea legii referendumului articolul care-i interzicea lui Iohannis sa cheme romanii sa voteze DA / A ramas insa prevederea cu cvorumul majorat

Proiectul de OUG nu figureaza pe ordinea de zi publicata de Guvern pentru sedinta de miercuri, insa acesta poate fi introdus pe cea suplimentara. De altfel, premierul Dancila a declarat ca ordonanta va fi adoptata miercuri.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )