Libnet.ro
UNICEF

09:45

SCANDAL in Familia Regala! S-au certat in public, imediat dupa MAREA NUNTA! TOTUL a iesit la iveala

B1 B1,
SCANDAL in Familia Regala! S-au certat in public, imediat dupa MAREA NUNTA! TOTUL a iesit la iveala

Dupa cinci luni de la nunta regala, Meghan Markle si Printul Harry marcheaza o premiera! Cei doi au fost surprinsi certandu-se in public. Incidentul a avut loc la nunta Printesei Eugenie si a fost captat de. continuă pe B1

SCANDAL in familia regala! S-au certat in public, imediat dupa MAREA NUNTA! TOTUL a iesit la iveala

Dupa cinci luni de la nunta regala, Meghan Markle si Printul Harry marcheaza o premiera! Cei doi au fost surprinsi certandu-se in public. Incidentul a avut loc la nunta Printesei Eugenie si a fost captat de.

Meghan MARKLE, sotia printului HARRY al Marii Britanii, este insarcinata. Anuntul facut de Familia Regala a Marii Britanii

Bucurie mare in familia regala a Marii Britanii. Ducesa Meghan de Sussex, sotia printului Harry, este insarcinata. Zvonul aparuse in presa inca de luna trecuta, dar acum informatia a fost confirmata de.

Veste incredibila in familia regala! Printul Harry va fi tatic

Veste incredibila in familia regala din Marea Britanie! Megan si Printul Harry asteapta primul lor copil. Ducesa de Sussex ar urma sa nasca in primavara. Anuntul a fost facut in timp ce cuplul a.

SCANDAL in familia regala: Pe cine a deranjat anuntul sarcinii lui Meghan Markle. PRIMELE IMAGINI cu Ducii de Sussex dupa veste (FOTO)

Meghan Markle si Printul Harry vor deveni parinti la primavara, anuntul fiind facut de curand chiar de catre cei doi. Vestea a fost, fara doar si poate, un motiv de sarbatoare pentru admiratori, dar.

Motiunea de cenzura trebuia depusa imediat dupa 10 august

Presedintele PMP, Eugen Tomac, crede ca sunt sanse foarte putine pentru a trece o motiune de cenzura si ca, un astfel de demers, ar fi trebuit facut de Opozitie dupa evenimentele din 10 august.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2823 seconds )