Libnet.ro
UNICEF

01:05

Actorul Mihai Bendeac si cantareata Delia sunt oficial impreuna! Da, aceasta e bomba mondena a anului: Cei doi au confirmat relatia!

B1 B1,
Actorul Mihai Bendeac si cantareata Delia sunt oficial impreuna! Da, aceasta e bomba mondena a anului: Cei doi au confirmat relatia!

Mihai Bendeaca publicat pe retelele sociale o poza in care apare alaturi de colega sa de platou Delia, alaturi de o descriere mai putin obisnuita, starnind, astfel, imaginatia fanilor. continuă pe B1

Mihai Bendeac si Delia sunt oficial impreuna! E bomba mondena a anului: Cei doi au confirmat relatia

Asta e bomba momentului in showbiz-ul romanesc. Mihai Bendeaca publicat pe retelele sociale o poza in care apare alaturi de colega sa de platou Delia, alaturi de o descriere mai putin obisnuita,.

A fost marea iubire a lui Mihai Bendeac, dar l-a parasit. Cum arata femeia care putea sa-i fie sotie juratului de la Antena 1. Nu, nu este Roxana Vancea

Mihai Bendeac este si va ramane unul dintre cei mai ravniti burlaci. De-a lungul vremii, actorul a avut ocazia sa iubeasca femei superbe. Printre ele se numara si fosta sa mare iubire, care a nascut de curand. Cine este aceasta? Marea iubire a lui Mihai Bendeac a devenit mama Mihai Bendeac este unul dintre vesnicii .

Medicii confirma: Boala de care sufera Mihai Bendeac e incurabila! Ce se va intampla de acum inainte cu celebrul actor (FOTO)

Mihai Bendeac a marturisit ca sufera de depresie de mai multi ani. Totusi, asta l-a determinat sa caute si mai insistent raspunsuri la intrebarile sale si a ajuns astfel la concluzia ca nu trebuie sa mai.

Fanii au intrat in TREPIDATII: S-a aflat CAT CASTIGA Mihai Bendeac la iUmor! Vedetele de la Pro TV s-au luat cu mainile de cap!

Mihai Bendeac este unul dintre cei mai cunoscuti oameni de televiziune din Romania, el fiind unul din cei trei jurati ai show-ului iUmor.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )