Libnet.ro
UNICEF

17:15

Actorul Mihai Bendeac si cantareata Delia sunt OFICIAL iMPREUNA! Da, aceasta e BOMBA MONDENA a anului: Cei doi au CONFIRMAT relatia!

B1 B1,
Actorul Mihai Bendeac si cantareata Delia sunt OFICIAL iMPREUNA! Da, aceasta e BOMBA MONDENA a anului: Cei doi au CONFIRMAT relatia!

Mihai Bendeac si-a surprins toti fanii publicand o fotografie in care apare alaturi de colega sa de platou, Delia Matache, in dreptul careia a scris un mesaj emotionant. Pe langa. continuă pe B1

Panica totala in showbiz: S-a prabusit si a cazut in genunchi... E vorba de celebrul Mihai Bendeac de la X-Factor...

Mihai Bendeac a cedat si a facut o declaratie surprinzatoare! Actorul a marturisit ca vrea sa renunte la burlacie, iar motivul are legatura cu un fost concurent de la X Factor. Acesta a venit la concurs.

Medicii CONFIRMA: BOALA de care sufera MIHAI BENDEAC e INCURABILA! Ce se va intampla de acum inainte cu celebrul actor

Mihai Bendeac a marturisit ca sufera de depresie de mai multi ani. Totusi, asta l-a determinat sa caute si mai insistent raspunsuri la intrebarile sale si a ajuns astfel la concluzia ca nu trebuie sa mai.

Informatii SOCANTE au iesit la iveala, iN PREMIERA: Stefan Banica Jr. si Mihai Bendeac au RECUNOSCUT totul...

Mihai Bendeac si-a dat seama ca isi doreste foarte mult un copil. Asta dupa ce a avut grija de nepotica Deliei si de copiii concurentilor veniti la X-Factor. in maximum trei ani fac copii! Evident, .

Gata, s-a aflat totul: Relatia dintre Mihai Bendeac si castigatoarea X-Factor, Bella Santiago, a iesit la iveala!

S-a aflat in sfarsit care este adevarata relatie dintre Mihai Bendeac si Bella Santiago, castigatoarea X-Factor 2018, dupa ce indragitul actor a facut un anunt care sa puna capat zvonurilor de pe scena.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )