Libnet.ro
UNICEF

15:32

Culita Sterp, mesaj de dragoste pentru o femeie speciala din viata lui. Cine este cea care i-a fuart inima: Te iubesc, iubita mea!

B1 B1,
Culita Sterp, mesaj de dragoste pentru o femeie speciala din viata lui. Cine este cea care i-a fuart inima: Te iubesc, iubita mea!

Culita Sterp este din nou indragostit, de aceeasi femeie, Carmen de la Salciua. Totusi, artistul nu si-a uitat familia si i-a transmis un mesaj plin de iubire. Sora cea mare a artistului s-a casatorit. continuă pe B1

Culita Sterp a tras din greu pentru a se impaca cu Carmen de la Salciua! Ce conditie i-a pus artista. Are legatura cu Plusica de la Puterea Dragostei

Culita Sterp si Carmen de la Salciua se pregatesc sa se casatoreascadin nou. Cei doi au sters cu buretele primul esec al mariajului lor, iar acum sunt pas cu pas mai aproape de a se vedea inca o data impreuna in fata altarului. Ceea ce nu a uitat artista a fost relatia dintre Plusica de .

E OFICIAL: Carmen de la Salciua si Culita Sterp fac NUNTA din nou, dupa DIVORTUL cu SCANDAL! Cand va avea loc marele eveniment (GALERIE FOTO)

Nu mai este loc de indoiala! Carmen de la Salciua si Culita Sterp sunt din nou impreuna, desi au divortat cu scandal. VEZI AICI GALERIA FOTO Cei doi par sa fi trecut peste orgolii si par sa se.

Donald Tusk, mesaj important pentru Ludovic Orban. Ce i-a transmis, in romana, noului premier al tarii

Donald Tusk i-a transmis un mesaj cat se poate de important premierului proaspat investit, Ludovic Orban. Oficialul de la Bruxelles a dorit sa isi arate sprijinul pentru tara noastra, iar adresele au venit in mod surprinzator, marti. Totul dupa ce Guvernul Orban a trecut in plenul Parlamentului, cu 240 de voturi pentru. Donald Tusk, mesaj .

Bobita din Las Fierbinti, mesaj inedit pentru o celebra jucatoare de tenis. Fanii au izbucnit in ras cand au vazut ce i-a scris actorul de la PRO TV

Mihai Bobonete, Bobita din Las Fierbinti, este un actor care traieste pentru a glumi, cum este si in acest caz. Vedeta PRO TV i-a scris un comentariu hazliu unei celebre jucatoare de tenis. Bobita din Las Fierbinti i-a lasat un mesaj inedit unei jucatoare de tenis Mihai Bobonete, actor de stand-up comedy si prezentator TV, .

Cine este mama biologica a fiului adoptat de Viorica Dancila. Ce mesaj are pentru Victor

Mama biologica a fiului adoptat de Viorica Dancila a dezvaluit motivul pentru care a decis sa il dea spre adoptie pe Victor, in urma cu aproape 30 de ani. Femeia a marturisit ca saracia a impins-o sa faca acest gest si i-a multumit premierului demis pentru tot ce a facut pentru copil. Mama biologica a .

HOROSCOP DRAGOSTE 3 NOIEMBRIE. Balantele au nevoie de imaginatie pentru noua etapa din viata lor amoroasa, Taurii au energie in iubire

Iata horoscopul zilnic dragoste de la ingerii iubirii pentru azi, DUMINICA 3 noiembrie 2019; ingerii iubirii sunt intotdeauna aproape si iti pot arata simbolic dragostea, aprecierea.

Cancelarul Merkel, mesaj puternic pentru industria auto

Industria producatoare de automobile se afla intr-un moment de cotitura, unul in care trecerea la masini electrice este inevitabila. Cancelarul Angela Merkel a declarat ca vrea ca in Germania sa fie create 1 milion de statii de incarcare pentru masinile electrice pana in 2030. in prezent, in Germania exista doar 20. 000 de puncte de incarcare publice.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 15:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2283 seconds )