Libnet.ro
UNICEF

07:15

CUTREMUR la PRO TV! Incredibil ce a patit CELEBRUL Cabral! E de nerecunoscut! Ce se va intampla cu emisiunea (FOTO)

B1 B1,
CUTREMUR la PRO TV! Incredibil ce a patit CELEBRUL Cabral! E de nerecunoscut! Ce se va intampla cu emisiunea (FOTO)

Celebrul prezentator Cabral a avut o aparitie uluitoare pe Facebook. Vedeta a purtat o pereche de ochelari si a transmis un mesaj, plin de umor, cu ocazia Zilei Limbii Romane. Ami plake fte mult linba. continuă pe B1

Cutremur la PRO TV!E vorba despre celebrul CABRAL! S-a intamplat in timp ce conducea MOTOCICLETA! Ce se va intampla cu emisiunea (FOTO)

Celebrul prezentator Cabral nu se sfieste sa recunoasca faptul ca este un mare impatimit al motoarelor. Recent vedeta PRO a postat mai multe imagini pe Facebook care il surprind in timp ce isi petrece.

Laura Giurcanu se alatura echipei Vocea Romaniei. Ce va face fostul model international in show-ul de la Pro TV

Laura Giurcanu 21 de ani) se alatura echipei Vocea Romaniei si va fi in cel de-al optulea sezon Vlogger-ul show-ului, anunta reprezentantii Pro TV.

Vedeta Pro TV a devenit tatic. Primele imagini cu fetita (FOTO)

Mihai Petre a devenit tata pentru a doua oara, sotia sa Elwira aducand pe lume o fetita. Vedeta Pro TV a publicat pe retelele de socializare imagini cu cea mica, alaturi de un mesaj emotionant. Te.

Cel mai nou cuplu din televiziune! DArtagnan de la Masterchef si o vedeta PRO TV traiesc o frumoasa poveste de dragoste

Surpriza in showbiz! Cel mai nou cuplu din televiziune a putut fi vazut, in tandreturi, pe litoralul romanesc. DArtagnan de la Masterchef si o vedeta PRO TV si-au facut aparitia intr-un cluub de fite.

FCSB-RAPID VIENA LIVE VIDEO ONLINE STREAM la PRO TV. Rasturnare de situatie in privinta calificarii Stelei

FCSB-RAPID VIENA LIVE VIDEO ONLINE STREAM la PRO TV. Jucatorul echipei de fotbal FCSB, Florin Tanase, a declarat, miercuri, inaintea partidei cu Rapid Viena din mansa secunda a play-off-ului Europa League, ca.

FCSB-RAPID VIENA ONLINE STREAM LIVE PRO TV VIDEO. Retur infernal pentru Steaua in Europa League

Antrenorul echipei de fotbal Rapid Viena, Goran Djuricin, a declarat, miercuri seara, intr-o conferinta de presa, ca ar fi o greseala imensa ca formatia sa sa.

SOC total: Ce se intampla cu cele trei Exatloane care trebuiau sa inceapa zilele acestea! Kanal D, Antena 1 si Pro TV au facut anuntul...

In aceasta toamna, Exatlon va avea concurenta serioasa, Antena 1 si PRO TV replicand si ele cu doua emisiuni nou-noute, pline de adrenalina: Ultimul trib, respectiv Ninja Warrior. in.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2327 seconds )