Libnet.ro
UNICEF

13:30

Dan Negru, despre candidatii la alegerile prezidentiale: Sunt mai multi decat revelioanele mele.in afara de doi-trei, ceilalti sunt niste bufoni de umplutura

Adevărul Adevărul,
Dan Negru, despre candidatii la alegerile prezidentiale: Sunt mai multi decat revelioanele mele.in afara de doi-trei, ceilalti sunt niste bufoni de umplutura

Prezentatorul de televiziune Dan Negru 48 de ani) i-a ironizat, printr-un mesaj pe Facebook, pe candidatii la alegerile prezidentiale de anul acesta, pe care i-a numit bufoni. continuă pe Adevărul

Dan Negru, anunt surprizator: Ia sa candidez si eu la alegerile prezidentiale. Sunt niste bufoni de umplutura

Dan Negru a transmis, in gluma, pe pagina lui de Facebook, ca vrea sa candideze la alegerile prezidentiale din toamna. Prezentatorul a spus la Antena 3 ca alegerile s-au transformat intr-o.

ALERTA! Romanii din Diaspora nu se mai pot inscrie decat azi pentru votul la alegerile prezidentiale

Romanii din strainatate nu se mai pot inscrie la votul electronic pentru alegerile prezidentiale decat astazi. Astfel, pentru votul prin corespondenta erau la pranz, 31. 716 de cereri, iar pentru votul in sectii sunt 29. 937, potrivit site-ului www. votstrainatate. ro.

Nicoleta Pauliuc (PNL): Procesul electoral pentru alegerile prezidentiale din noiembrie 2019, sabotat de PSD

Senatorul PNL Nicoleta Pauliuc acuza Partidul Social Democrat PSD) ca saboteaza intentionat alegerile prezidentiale de anul acesta. Liberalul sustine casocial-democratii se folosesc de Comisia.

Ramona Bruynseels continua turneul national de strangere de semnaturi pentru alegerile prezidentiale

Campania de strangere pentu alegerile prezidentiale este in plina desfasurare. Candidata la presedintie Ramona Ioana Bruynseels a mers saptamana aceasta la Constanta impreuna cu echipa Umanista si.

Dan Petrescu, despre situatia lui George Tucudean: Nu mai joaca anul acesta

Antrenorul lui CFR Cluj, Dan Petrescu, a vorbit despre retragerea temporara a lui George Tucudean, care, la 27 de ani, are probleme de sanatate. Tehnicianul a declarat ca atacantul nu va mai juca in acest an.

VIDEO Dan Barna, despre declaratiile controversate ale fostului consilier Andrei Caramitru: I-am atras atentia ca a exagerat. Descurajez foarte clar orice agresivitate, orice violenta de limbaj

Declaratiile controversate pe care le-a facut Andrei Caramitru, membru USR si fost consilier al lui Dan Barna, nu reprezinta nici pozitia USR, nici pozitia presedintelui partidului, a explicat la HotNews. ro Dan Barna, prezidentiabilul USR-Plus. Am avut mai multe discutii cu Andrei. Descurajez foarte clar, explicit - si i-am spus si lui lucrul asta - orice agresivitate, orice violenta de limbaj care muta atentia si reactia oamenilor din zona de continut in zona aceasta de agresivitate de limbaj care nu poate fi o solutie pentru nici o tema, a spus Barna.

Alegerile prezidentiale: Tabletele care ar trebui folosite sunt sigilate de catre Comisia parlamentara condusa de Olguta Vasilescu

Prim-adjunctul STS, Ionel-Sorin Balan a afirmat, marti, ca in prezent, tabletele destinate introducerii datelor votantilor in sectie sunt sigilate si nu pot fi folosite, fiind obiectul anchetei Comisiei parlamentare. STS incearca sa faca disponibile.

Nici 5% romanii din Diaspora nu s-au inscris la votul pentru alegerile prezidentiale. Astazi este ultima zi!

Miercuri este ultima zi in care cetatenii care vor sa voteze in strainatate la prezidentiale se pot inregistra pe www. votstrainatate. ro. Cei care doresc sa voteze in strainatate la alegerile.

Nici 5% din romanii din Diaspora nu s-au inscris la votul pentru alegerile prezidentiale. Astazi este ultima zi!

Miercuri este ultima zi in care cetatenii care vor sa voteze in strainatate la prezidentiale se pot inregistra pe www. votstrainatate. ro. Cei care doresc sa voteze in strainatate la alegerile.

Incident armat in Olanda. Sunt mai multe victime

Mai multe persoane au fost impuscate in orasul olandez Dordrecht, situat in apropiere de Rotterdam. Cel putin trei oameni au murit. Atacul a avut loc luni, in jurul orei locale 18. 00, in cartierul.

ştiri din Monden

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )