Libnet.ro
UNICEF

09:30

Dezvaluire fara perdea facuta de Mircea Badea: Da, e vorba chiar de faimoasa stirista Andreea Esca!

B1 B1,
Dezvaluire fara perdea facuta de Mircea Badea: Da, e vorba chiar de faimoasa stirista Andreea Esca!

Dupa ce Andreea Esca a declarat ca romanii sunt dezamagiti si aveau mai multa speranta in alte vremuri, Mircea Badea a transmis un mesaj dur pentru ea. Acesta considera ca romanii au tot dreptul sa fie d. continuă pe B1

Mircea Badea: Hai, mars, javrele dracului - Jurnalistul a RABUFNIT la adresa unor cunoscuti politicieni, pe tema modificarii CODURILOR PENALE

Mircea Badea a rabufnit public la adresa unor cunoscuti politicieni. in contextul in care Guvernul Dancila ia in calcul emiterea de OUG pentru modificarea articolelor din Codurile penale declarate.

Mircea Badea: Nu as vrea sa il mai vad in aceasta viata pe Klaus Werner Iohannis

Mircea Badea a afirmat, miercuri, in pasa de la Sinteza Zilei, ca va vota impotriva lui Klaus Iohannis, aproape indiferent de cine va fi contracandidatul sau. Nu as vrea sa il mai vad in aceasta.

Cum a aparut Mircea Badea la Sinteza Zilei. Uite asa ii apar pe procurori

Mircea Badea a vorbit, marti, la Sinteza Zilei, despre o idee pe care ar vrea sa o puna in practica. Io m-am preocupat, vreau sa fac o asociatie de protectie a procurorilor. Ei se lupta cu.

Mircea Badea: Stii de ce nu se duce Carmen Georgeta Iohannis la Parchet? Pentru ca poate

Mircea Badea a vorbit in pasa de la Sinteza Zilei despre faptul ca nici de aceasta data Carmen Iohannis nu a mers la audieri la Parchet, explicand care este motivul pentru care sotia presedintelui nu da.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2466 seconds )