Libnet.ro
UNICEF

23:15

Nu mai e pe acest pamant... Anuntul trist a fost facut chiar de sotia sa, Oana: Din pacate fostul primar Viorel Lis...

B1 B1,
Nu mai e pe acest pamant... Anuntul trist a fost facut chiar de sotia sa, Oana: Din pacate fostul primar Viorel Lis...

Oana Lis a scris, pe o retea de socializare, un mesaj care i-a ingrijorat teribil pe admiratorii ei. in prag de sarbatori, sotia fostului edil al Capitalei si-a adus aminte de persoanele dragi din viata ei. continuă pe B1

Nu mai putea RESPIRA... Anuntul TRIST a fost facut: Din PACATE, e vorba de Zana Surprizelor, Andreea Marin!

Andreea Marin a vorbit, pentru prima data, despre problemele de sanatate pe care le-a avut ihn ultimul timp. Este nevoie chiar de o interventie chirurgicala pentru ca vedeta sa isi revina. Da,.

ANUNTUL TRIST a fost facut chiar de medici, Oana Lis e terminata: Din pacate fostul primar Viorel Lis...

Problemele de sanatate ale lui Viorel Lis sunt departe de a se fi incheiat. Potrivit unor dezvaluiri realizate de sotia sa, Oana Lis, fostul primar Viorel Lis a inceput sa-si piarda memoria si sa nu mai.

Panica printre soferi, masinile diesel sunt interzise oficial: Decizia bomba a fost luata chiar la Tribunal. Ce vor pati romanii

Germania a facut un prim pas spre interzicerea masinilor diesel incepand cu luna februarie, pentru a aduce nivelul de poluare a aerului in conformitate cu normele Uniunii Europene, relateaza Adevarul, citand o.

DigiSport: Decizia radicala luata dupa ce cstigatoarea Balonului de Aur a fost umilita, chiar cnd primea trofeul

Momentul rusinos in care a fost implicata Ada Hegerberg, la ceremonia de decernare a Balonului de Aur nu a ramas fara urmari. Dupa ce prezentatorul Martin Solveig i-a lansat provocarea de a face twerk pe scena, Aleksander Ceferin, presedintele UEFA, a luat o decizie radicala.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )