Libnet.ro
UNICEF

12:31

Matthew McConaughey, discurs puternic despre lupta impotriva coronavirusului: Avem un inamic fara chip, rasa si sex. il vom invinge. Continuati sa traiti VIDEO

Adevărul Adevărul,
Matthew McConaughey, discurs puternic despre lupta impotriva coronavirusului: Avem un inamic fara chip, rasa si sex. il vom invinge. Continuati sa traiti VIDEO

Actorul american Matthew McConaughey, in varsta de 50 de ani, a transmis un mesaj puternic si optimist privind lupta impotriva pandemiei de coronavirus. continuă pe Adevărul

Serviciile secrete lupta impotriva coronavirusului, a anuntat ambasadorul Israelului in Romania

Serviciile secrete din Israel sunt si ele implicate in lupta impotriva coronavirusului, a anuntat am.

Fundatia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea ajuta Spitalul Fundeni in lupta impotriva coronavirusului

In contextul in care sistemul national de sanatate se confrunta cu o provocare epidemiologica fara precedent, Fundatia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea Romaniei a luat decizia de a contribui la achizitionarea unei unitati exterioare de triaj pentru pacientii critici, indispensabila pentru protejarea pacientilor, dar si a corpului medical din Spitalul Fundeni.

Rihanna, despre lupta cu anxietatea: Societatea vrea sa ma simt de parca fac ceva gresit. Cum a pozat impotriva rasismului in revista Vogue FOTO

Cantareata Rihanna 32 de ani) a vorbit despre lupta ei cu anxietatea, intr-un interviu pentru Vogue, si a marturisit ca in urmatorii 10 ani planuieste sa aiba o familie cu patru copii, indiferent daca va fi casatorita sau nu.

Oamenii de stiinta australieni au inceput sa testeze doua potentiale vaccinuri impotriva coronavirusului

Oameni de stiinta australieni au inceput sa testeze doua potentiale vaccinuri impotriva coronavirusului. Organizatia Mondiala a Sanatatii si-a dat acordul ca vaccinurile, produse de Universitatea Oxford si compania americana Inovio Pharmaceutical, sa fie testate pe animale, relateaza bbc. com.

E-Distributie Dobrogea sprijina eforturile echipelor medicale in lupta impotriva COVID-19

E-Distributie Dobrogea, operatorul de distributie a energiei electrice parte a Grupului Enel din Romania, sprijina eforturile echipelor medicale in lupta impotriva COVID-19, prin conectarea la reteaua electrica a spitalului militar de campanie din Constanta.

ROMGAZ, donatii pentru Spitalul Judetean Sibiu si Crucea Rosie in lupta impotriva coronavirus

ROMGAZ a sprijinit Crucea Rosie Romana pentru achizitionarea a 1. 000 de masti si a facut donatii importante pentru dotarea Spitalului Judetean Sibiu in lupta impotriva pandemiei de coronavirus.

AGENTIILE DE PRESA: Israelul conditioneaza orice ajutorare a Fasiei Gaza in lupta impotriva Covid-19

Israelul conditioneaza orice ajutorare a Fasiei Gaza intr-un efort de limitare a raspandirii coronavirusului de gasirea a doi militari dati disparuti in razboiul din 2014 n encalava plastiniana, relateaza Reuters.

VIDEO Un american de 104 de ani a invins lupta impotriva COVID-19

Varsta inaintata nu neaparat inseamna sa pierzi lupta impotriva coronavirusului, o demonstreaza si William Lapschies, un american de 104 ani, din statul Oregon, SUA, veteran al celui de-Al Doilea Razboi Mondial. Barbatul s-a infectat cu COVID-19, iar zilele acestea, in ajunul aniversarii zilei sale de nastere, s-a vindecat.

CORONAVIRUS |Presedinta Greciei isi doneaza jumatate din salariu pentru a sprijini lupta impotriva virusului COVID-19

Katerina Sakellaropoulou, noua presedinta a Greciei de pe data de 13 martie, a decis sa doneze jumatate din salariul sau, timp de doua luni, in contextul pandemiei de coronavirus, pentru a sprijini lupta.

Proiect PSD: Pensie, scutiri de taxe si impozite si ajutor de inmormantare pentru urmasii medicilor care isi pierd viata in lupta impotriva COVID-19

Senatorii PSD au depus in Parlament un proiect de lege care acorda facilitati urmasilor personalului medical participant la actiuni medicale impotriva Covid - 19. Initiativa legislativa prevede pensie de urmas, asistenta medicala gratuita, scutire la plata impozitului pe teren si ajutor de inmormantare pentru copiii cadrelor medicale care mor in epidemia de coronavirus.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )